Igor va 743 Napisano Decembar 2, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Masina je na stolu... Prvi utisci nisu bas ohrabrujuci.....Primarni snop menjaca poceo da se raspada. Klip je svoje odradio.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Decembar 3, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam...px je u pitanju je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 727 Napisano Decembar 8, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan mali offtopic, fotografija napravljena za vreme snimanja filma 'ben hur' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 9, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ima tih fotografija dosta.....Bar sam ih ja u slobodno vreme razgledao po netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 9, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan nastavlja se sa radom.... Blok opran i krece se sa laganim pakovanjem.... Primarni snop spreman za sklapanje... Evo ga i sklopljen,spreman za ugradnju... Menjac je pregledan,zamenjeno sta je dotrajalo i spakovan u blok sa ostalom gvozdjurijom Vreme da se zatvori blok.... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠkodraZl 9 Napisano Decembar 10, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 14, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Limarija odradjena,pod zamenjen,i bacena podloga.... Pod sada izgleda ovako... Jos jedno trljanje i krece farbanje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 14, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ofarbana.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Decembar 14, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno menjas mit da od babe nemoze biti devojka!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 14, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Moze,moze i to lepa devojka.Kad krene sminka ima da bude devojka ipo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VespaLik87 0 Napisano Decembar 25, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Igore, zanima me da li je moguce naci Vespu PK 50 xl ili s po mogucnosti automatik? Jer evo pokusavam godinama da je pronadjem i uz to pronadjem i covjeka koji sa ovakvom pasijom radi na njima.. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Decembar 25, 2014 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Da se ubacim u pricu... ZA PK 50 automatik nisam cuo, ali PK 125 postoji i imao sam prilike da je popravljam. Izuzetno redak model, toliko da ljudi koji se Vespom i bave cesto moraju da prebiraju po knjigama nebi li shvatili o cemu se radi. Masina nema nikakve slicnosti (neke pozicije samo) sa drugim PK i izuzetno je tesko doci do delova. PO Mom misljenju je za izbegavanje, a ti ako volis...ko moze da ti zabrani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VespaLik87 0 Napisano Decembar 25, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo primjera PK 50 automatik: Sta mislis onda o nekoj PX? Inace, ako se dohvatim necega sto mi odgovara, zelio bih da izgleda ovako: http://www.figmental...e_old/node/3399 Prastajte sto ne stavljam slike vec linkove, saljem sa telefona i ne vidim kako mogu postaviti sliku (ako je uopste to i moguce sa telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Decembar 25, 2014 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislim o PX... Pa sta da mislim o "majci" svih skutera. To je u svakom slucaju bolji izbor...da sada ne raspredamo mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 25, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan PK 50 automatica postoji i ima je i kod nas.Od modela AUTOMATICA beziiiiiiii. Delova strasno malo ima i dobro je Pronto sve rekao .Skoro nikakve slicnosti sa manualcima. PX model je jedan i skoro nece niko napraviti nista slicno.Model za svaku preporuku. Otvori oci kad kupujes i neces se pokajati sa dobrim PX-om.I PK 125 nije los, ali opet moj naklon je PX. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VespaLik87 0 Napisano Decembar 25, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Igore, gore u post-u sam i dao sliku Vespe koju bih volio da posjedujem, u pitanju je maskirni dezen( bas onakav kakav je na slici), pa bih volio znati da li postoji neko ko bi mogao bas to odraditi i kolika bi bila cijena? Jedan drugar prodaje PX 200, pa bih se vrlo rado odlucio za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 25, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ja ne znam ko radi taj tip farbanja.Ja do sada nisam tako nesto radio da bih znao da te uputim.Mozda ce se neko javiti kad procita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Igore, gore u post-u sam i dao sliku Vespe koju bih volio da posjedujem, u pitanju je maskirni dezen( bas onakav kakav je na slici), pa bih volio znati da li postoji neko ko bi mogao bas to odraditi i kolika bi bila cijena? Jedan drugar prodaje PX 200, pa bih se vrlo rado odlucio za nju. Misilm da je folija u pitanju, nalazio sam ih na kupujem prodajem...Da li je isti dezen nemam pojma, ali proveri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VespaLik87 0 Napisano Decembar 25, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znas kako... S obzirom da je na lijevom gornjem uglu (na slici desni gornji) karta Italije u pitanju, mislim da je ipak farba i to rucni rad. Sada... Da li postoji neko u Srbiji ili Crnoj Gori (ja sam CG inace), ko radi tako nesto, pitanje je..? Ako iko umije to, neka se javi. Inace, momci, hvala vam na vremenu i iskreno cijenim ovo sto radite!! @IGOR_VA tvoj rad je neprikosnoven, ako pazarim ovu Vespu, eto me kod tebe na servis da znas!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Decembar 26, 2014 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da bi Braca iz Bijeljine mogao to da ti uradi u takvim bojama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 31, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Svim clanovima BJB foruma zalim najvise SRECE u novoj 2015 god...za ostalo se snalazite... P.S Oni na Titaniku su imali sve u zivotu samo srece nisu imali.Iz tog razloga nam svima zelim prvo srece. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Januar 1, 2015 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала,такође Вам желим срећу,здравља и све бајкере да посети приказани Деда Мраз са џаком пуним делова од малосси додатне опреме.... Поздрав.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 6, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo se u sklapanje.... Podne lajsne sredjene i zanitovane.... Struja pregledana i provucena,namesten stender i drzaci nogu za suvozaca... Pozle Bozica nastavljam dalje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Januar 7, 2015 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Мир Божији Христос се роди. Једно мало питање док лагано одмарам...,како лмл веспици (верзија 2008) повећати разумно снагу, бар да буде као НВ150? Уствари које су бољке лмл веспице и како их исправити? Поздрав од Ђолета Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 7, 2015 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Masine su skoro iste.mala razlika je u pitanju. Za pocetak auspuh promeni i stavi bez katalizatora. Malo karb da se sredi i to bi bilo to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...