Igor va 743 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Prikolica mozda ima slicnosti ali.....ne moze se izmisliti nesto vec izmisljeno.Prvi sablon dimenzija je bio od zice.Cisto da dobijem sliku kako bi izgledalo iz vespe.Uradjene kartonske stranice da lici na neku celinu.Po tom uzorku su doterane mere i krenulo se u rad prve prikolice.E sad velicina opet ne moze biti mnogo razlicita od zadnjeg kraja vespe na koju treba da lici. Ja sam hteo da od dva bubca je uradim ali majstor Dare kaze rucni rad je prava prica sto sam i prihvatio. Bilo kako bilo mani je ovo zadovoljstvo i ne brinem za patente, pravne zackoljice i silne pare.Nastavljam sa svojom dusevnom terapijom koja mi je na prvom mestu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Мали осврт на атуелни закон: Члан 92. Бицикл, мопед и мотоцикл у саобраћају на путу могу да имају прикључно возило са два точка намењено за превоз терета, прикључено тако да је обезбеђена стабилност возила у ком не смеју да се превозе путници. Прикључно возило не сме бити шире од једног метра, а на задњој левој страни мора имати позиционо светло црвене боје или троугласти катадиоптер ако је вуче бицикл. Надам се да је овај извод тачан,е у том случају могу да законски управњам и мотоциклом са бочним седиштем плус још једним прикључним возилом у оквирима члана 92. ! Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan sve to pise lepo ali kad dodjes kod njih stvari su malo drugacije. Vise se ne smeju praviti prikljucna vozila od "prirucnog" materijala (cevi) kao sto se nekad radilo i atestiralo. Sad sav materijal (i ako je nov kupljen sa fiskalnim racunom) mora proci njihova tehnicka ispitivanja i kojekakve gluposti.....Jednostavno ja sam digao ruke od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan sve to pise lepo ali kad dodjes kod njih stvari su malo drugacije. Vise se ne smeju praviti prikljucna vozila od "prirucnog" materijala (cevi) kao sto se nekad radilo i atestiralo. Sad sav materijal (i ako je nov kupljen sa fiskalnim racunom) mora proci njihova tehnicka ispitivanja i kojekakve gluposti.....Jednostavno ja sam digao ruke od toga. Мислио сам на могућност да мотоцикли може да вуче прикључно возило које је у продаји,а не на проблем атеста итд...(и наравно код нас га нема у продаји) Знам за недостатак правилника... Биће боље... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 15, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Мали осврт на атуелни закон: Члан 92. Бицикл, мопед и мотоцикл у саобраћају на путу могу да имају прикључно возило са два точка намењено за превоз терета, прикључено тако да је обезбеђена стабилност возила у ком не смеју да се превозе путници. Прикључно возило не сме бити шире од једног метра, а на задњој левој страни мора имати позиционо светло црвене боје или троугласти катадиоптер ако је вуче бицикл. Надам се да је овај извод тачан,е у том случају могу да законски управњам и мотоциклом са бочним седиштем плус још једним прикључним возилом у оквирима члана 92. ! Поздрав. А наш пријатељ је направио приколицу са једним точком... Мој претходни пост није имао за циљ да прави неке проблеме већ само да пријатељски укаже на неке потенцијално нежељене могућности. Игоре, и даље мислим да си одрадио фантастичан посао са овом веспом и приколицом!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Ma momci kapiram vas. Nema problema....idemo dalje. Ima jos krseva po budzacima. Zreba i njih isterati na drum i spasiti od zaborava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 15, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vidim, prikolica je pravljena po ugledu na češku prikolicu " PAV 40 " koja se proizvodila od 1959 do 1972 godine u fabrici, a sad je radi neka privatna firma . Pretpostavljam da je tih prikolica u ono vreme nilo i kod nas i da su vožene po našim putevima. Kad bi se našao bar jedan motor kod nas da je imao tu prikolicu i da mu je ona zavedena u saobraćajnu - ne bi trebao ni atest ni bilo šta, a zakon bi morao da se malo koriguje ( ono da vučena prikolica mora da ima dva točka ). Evo im atest : 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Januar 15, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce na prolece sa mnom da Igora da ga maltretiramo da nam pokaze Vespe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Januar 15, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan pravda za prikolice nema druge,moramo da pocnemo da ih vucemo da bi se legalizovale 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 15, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Lijo podseca na PAV. Bilo je tu gledanja po netu.Onda su i svabe koje imaju skoro da ne kazem istu ukrali patent. Tu je vec skoro sve izmisljeno tako da mi mozemo samo da nesto po svojoj zelji korigujemo.Da izmislimo,mislim tesko. Tu sam momci ko ima zelju dobro je dosao.Kafica,rakijica....pa dokle stignemo. @drumskalisica Tebi imam vec jednu turu duzan,ne zaboravi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Januar 15, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre, ja sam za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Alex i ja sam za Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 16, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Ocu i ja da idem da maltretiram ovog Igora samo sam malo daleko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda cemo sacekati lepo vreme i krenuti put Valjeva a kao temu za put mozemo nazvati '' Maltretiranje Igora i divljenje Vespi '' 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 16, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Kad god...Dobro dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 16, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Zivci rade svoje....nastavlja se dalje.Ovu sam kupio u Subotici (letos)za 150 eur + prenos i troskovi prevoza.Ovako u rinfuzi. Dremala je ovde mesecima.... Masina u super stanju ,mislim da samo kazandzije nisu vezbale na njoj... Evo je u mom lubenicaru Fiat-u sa Stilom....ode na farbanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko hoce na prolece sa mnom da Igora da ga maltretiramo da nam pokaze Vespe I tata bi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12744 Napisano Januar 16, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uuhh, kako smo postali ovako nasilni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Januar 17, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Нисмо насилни само тражимо нова надахнућа...,а сад обратимо пажњу на нову птицу феникс у Игоровом гнезду.... Поздрав од Ђолета. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 17, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam spreman i cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 17, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Slede praznicni dani i treba ih ispostovati.Nastavljam posle Sv.Jovana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Januar 17, 2014 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam se pitao kako se menjaju brzine na Vespi i saznam preko youtube-a...zanimljivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Alekre i drustvo, prikljucujem se! Idemo obavezno! Sa sve nekim prasetom zakacenim za prikolicu koju cemo terati u inat, delom ibarske, a kao i vid nekog protesta jelte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 18, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :moto3: :moto3: Kad resite javite se.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Januar 19, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Kad gosti nisu besni-kuca nije tesna :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...