SmokeS 339 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gumu Pirelli Scorpion MX. DOT 0811, 80/100 21 Stanje se vidi na slikama. Gumu sam dobio od druga u nekoj kombinaciji. U zelji da je stavim na motor i da provozam i ja neke off gume. Ali sam trenutno odustao od te price, pa sam odlucio da je prodam. Njemu je bila nesto kratko na motoru. Bavi se ozbiljnije offroad voznjom pa gume menja kao carape. Najvise su pokidani kramponi sa strane.. Na sredini su citavi.. Cena: dogovor.. Kontakt PM ili 065/890-91-90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 18, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovakvu pre neki dan poklonio drugaru za jednu voznju da premosti i da posle baci...traziti i dinar za gumu u ovakvom stanju je zlocin. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Mart 18, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovakvu pre neki dan poklonio drugaru za jednu voznju da premosti i da posle baci...traziti i dinar za gumu u ovakvom stanju je zlocin. Heh.. Ok, onda je povlacim iz prodaje. Moze lock.. Neka stoji, ili cu je i ja pokloniti nekom.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...