kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam mz es 125 iz 71 godine u original stanju ,ali imam ogroman problem ,hoce volan u jednom trenutku da se istrgne iz ruku ,pocinje da seta tocak levo desno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 4, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan kakvi su amortizeri(dali imaju ulja)? lezaj volana, guma, banas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Mart 4, 2012 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bio otisao leyaj volana, to ne da je cimalo... tek sam posle yamene istog skontao sto su me bolele ruke od voznje. Al imas jos neke 'simptome'? Al su ti masne prednje vile, kako se okrece volan u mestu, jesil ispipao gumu ili je i ona iz '71? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 4, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da ti je riknula i tastatura od komjutera ili treba da je nastelujes.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Proveri i lezajeve tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Mart 5, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Kad se vec z... , Provetri vazduh u gumi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad se vec z... , Provetri vazduh u gumi prvo sto mi je i naj jeftinije da provetrim vazduh u gumama a onda krecem redom zaista nisu nauljeni amortizeri i lasano se okrece u mestu korman jedino mi se cESto desava kad mi je motor na nogaraMA ,I NEDAJ BOZE DA NESTO STAVIM NAZAD U KORPU DOVOLJNO JE I 3 KG DA JE NAPRED TOTALNO NESTABILAN ONDA JE U NEKOM TRENUTKU BORBA ZADRZATI GA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 5, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan proveri lezajeve tocka, i volana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan proveri lezajeve tocka, i volana! za koji dan ,generalka ,pregled kao za tehnicki ,mora da radi kao doxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...