Sale_XT 988 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko Airoh Pit One kacigu?I gde ima da se kupi u Beogradu ili Novom Sadu?neka akcija,snizenja? Interesuje me mat crna vaka ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Februar 29, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema u Biker house -u u Tošinom bunaru? Oni drže Airoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Februar 29, 2012 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kompp.co.rs/catalog/airoh/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Februar 29, 2012 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan kad cu ja jednom u zivotu da naletim na neku akciju,sve su skoro na akciji osim te pa ljudi volim i ja akciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Februar 29, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan kad cu ja jednom u zivotu da naletim na neku akciju,sve su skoro na akciji osim te pa ljudi volim i ja akciju registruj se na njihovom sajtu i imas 20% nizu cenu + jos 2 ili 3% ako pride narucis "online". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragic_12 13 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Aprilia Dorsoduro 750 - Husqvarna TE450 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite koje su najbolje kacige od ove 3 za 150-200e: airoh,hjc,caberg Izvinjavam se zbog offtopic-a da ne otvaram novi topic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VULKAN 16 Napisano Mart 8, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan pa sta tu ima da se razmislja...Airoh naravno!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Mart 9, 2012 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam Airoh Pit One i ne svidja mi se nikako...na glavi je ok,ali kad se stavlja i skida hoce usi da otpadnu,uska je...ne znam da li su sve Airoh tako uske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chiptuning013 16 Napisano Mart 28, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i ja Pit One i takodje mi je preuska pri stavljanju i skidanju, ali kad je stavim okej je... Nisu sve Airoh uske, bar ostale modele koje sam probao, jedva sam usao u Pit One XL, a u ostale modele kao npr Speed Fire, Dragon i Leox bez problema sam usao u L i savrseno mi odgovaraju... Da li neko ima iskustva sa kacigom Airoh Speed Fire (ona mi se jedino uklapa u budzet ako uzem u obzir i dezen )? Da li je bucna? Planiram da je nosim na KLE-u (znaci pri brzinama 100-120)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Mart 28, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Airox kacige gledano po oznakama veličine su manji modeli nego standardni tako da ja kad probam njihovu kacigu odgovara mi jedan broj veća nego što inače nosim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam je Ja. placena oko 17 hiljada. Odlicna ventilacija, mala tezina i jedina mana je to sto oce usi da otpadnu ali malo se celicimo, sto da ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...