zextreme 1293 Napisano Februar 28, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Beverly 200 2003god, presao 20k, kupljen prosle sezone za suprugu ali sam ga samo ja vozio nekih 300km! Gume Michelin 90%, zamenjeno ulje i filter, svecica, ulje u reduktoru, lezaj volana... Od tada stoji na centralnom stenderu kod drugara u garazi! Ima fabricki kofer u boji! Slike trenutno nemam, ali bice ovih dana... Registrovan do 07/2012 Cena 1450 eu,podlozna korekciji, mene je kostao dosta vise al ajd sad... Zamena moze samo za kes koji je trenutno neophodan! 0659990199 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 28, 2012 Svakom po zasluzi, 12451 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I ide kao mećava, vozili se uporedo više puta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Mart 28, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Mart 28, 2012 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno upadoh u kadar! P.S. Od ukupno predjenih 300km kod Zextreme-a,mojih su bar 50km. Odlican skuter! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 28, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan i mojih 10. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 29, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko da nije akao taj skuter? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Mart 30, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jedino zena kojoj je namenjen!!! 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 30, 2012 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano April 1, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano April 1, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko košta ovaj (ovakav) vizir, vidim da je naknadno stavljen preko malog fabričkog? Trebaće mi za vrele letnje dane ako ne prodam Bev-a a više mi se sviđa kako stoji nego ovaj moj velikački... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano April 1, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pojma nemam druze, vaKo sam kupio! Kontaktiraj Ivana sto pravi vizire ima negde na forumu tema.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano April 1, 2012 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...