NSU pepsi 1 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , prijatelj mi je ubacio na nsu maxi magnetno paljenje od tomosa CTX 12 v 80 W medjutim stuja koja se pravi je jaka i pocrkaju sve sijalice odma, citajuci po forumu vidim da treba da se stavi regler odem do tomoseve prodavnice imaju regler al je 12v 60w tako da mi on ne vrsi posao nadjem preko neta neki od aprilije zaliveni i pazarim ga 12v80w medjutim nema na njemu nikavih oznaka gde ide + gde - gde je ulaz gde izlaz pa ako neko zna da mi objasni ili ima isti neka kaze kako se povezuje ( pogledaj slike ) drugo pitanje tako citajuci po netu kao ljudi resavaju te probleme vidi neki savetuju od keca zastave 101 regler pa ako je to bolje resenje recite i jos jedno pitaje posto hocu i struju da ispeglam gde da stavim grec pre ili posle reglera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NSU pepsi 1 Napisano Mart 20, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nista dok covek ne potrazi resenje za svoj problem sam evo ako jos nekome zatreba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...