Jump to content

Moto Zajednica

MK CRUISERS BEOGRAD, prva rodjendanska zurka

Recommended Posts

• U prolazu, 39 postova

kad mi pravimo zurku mora da bude lepo vreme inace ce pustimo Natasu na boga , pa neka se sam vadi sta je uradio....... :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 39 postova
  On 3. 4. 2012. at 9:50, Dane Deda je napisao:

Srecan rodjendan, da ste svi zdravi i veseli. Bratstvo usamljeni vuk Novi Sad.:zdravo:

hvala brate i pozivnica ti netreba..... dobro nam dosao

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Срећан рођендан и све најбоље.....а неко ће већ доћи на party 1zvizduk.gif0takoje.gif

Pozdrav Wild Mangulice

• U prolazu, 39 postova

zelim da se zahvalim svim moto klubovima i pojedincima sto su uvelicali nase slavlje na prvom rodjendanu MK CRUISERS...... i na predivnoj atmosferi koju su nam omogucili da bude..ZIVELI UZDRAVLJE I MNOGO KILOMETARA DO SLEDECE NASE ZURKE.. VIDIMO SE :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3:

• Podržavam 1

• U prolazu, 39 postova
  On 23. 4. 2012. at 20:30, M.C.ClassicWheels je napisao:

Bilo je super,hvala organizatoru na dobrom provodu,i dobroj organizaciji!! pozz od M.C. CLASSIC WHEELS!0namigivanje.gif

pozdrav i vama i hvala sto se dosli videmo seee

• Vozac A kategorije :D, 988 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650

Ovo je najgora zurka na kojoj sam bio!!! Prvo kisa padala do nje, drugo ljuta rakija, trece hladno pivo, cetvrto masno prase... :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: ahahhahah Ljudi ovo mi je bilo jedno od najdrazih putovanja u mojoj kratkoj bajkerskoj karijeri!! Sta reci, koju poruku poslati? :D Samo rijeci hvale imam za bracu i sestre iz MK CRUISERS!!! Da napravim ispravku ove prve recenice: 1. bilo je kise al ko jbe kisu, ni cuskije da padaju ne mogu me sprijeciti da odrzim svoju rijec i da dodjem kod prijatelja 2. Rakija je bila vise nego dobra :) 3. Kakvo je pivo ako nije hladno :D 4. Za prasence nemam rijeci ( prazni ovali su dokaz koliko je dobro bilo :D) HVALA VAM JOS JEDNOM I VIDIMO SE OPET!!!!!! :zdravo: :zdravo: :zdravo:

• U prolazu, 39 postova
  On 24. 4. 2012. at 6:58, draki je napisao:

Ovo je najgora zurka na kojoj sam bio!!! Prvo kisa padala do nje, drugo ljuta rakija, trece hladno pivo, cetvrto masno prase... :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: ahahhahah Ljudi ovo mi je bilo jedno od najdrazih putovanja u mojoj kratkoj bajkerskoj karijeri!! Sta reci, koju poruku poslati? :D Samo rijeci hvale imam za bracu i sestre iz MK CRUISERS!!! Da napravim ispravku ove prve recenice: 1. bilo je kise al ko jbe kisu, ni cuskije da padaju ne mogu me sprijeciti da odrzim svoju rijec i da dodjem kod prijatelja 2. Rakija je bila vise nego dobra :) 3. Kakvo je pivo ako nije hladno :D 4. Za prasence nemam rijeci ( prazni ovali su dokaz koliko je dobro bilo :D) HVALA VAM JOS JEDNOM I VIDIMO SE OPET!!!!!! :zdravo: :zdravo: :zdravo:

hvala brate sto zapuca iz bjeljine na zurkicu kod nas i drago mi je da si se lepo proveo i da vam je bilo prijatno,, sledeci ste vi na redu za par nedelja VIDIMO SEEEE

• U prolazu, 39 postova
  On 25. 4. 2012. at 5:11, haugh je napisao:

postavicu danas ....

evo ,malo cisto da se vidi... ostalo i mnogotoga na FB profilu moto klub cruisers beograd

post-4599-0-01363200-1335452544_thumb.jpg

post-4599-0-21631100-1335452663_thumb.jpg

post-4599-0-34423200-1335452500_thumb.jpg

post-4599-0-81179300-1335452589_thumb.jpg

post-4599-0-45297400-1335452744_thumb.jpg

post-4599-0-34634100-1335452797_thumb.jpg

post-4599-0-53246000-1335452847_thumb.jpg

post-4599-0-48610000-1335452909_thumb.jpg

post-4599-0-33750600-1335453040_thumb.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja