jumbo 8 Napisano Februar 25, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan ... u pristojnom stanju po pristojnoj ceni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Setite se mozda vas prijatelj, stric, ujak ,komsija itd ima neki MZ 251 negde u supi zatrpan krsom, moze i neugledan moze i pomalo neispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jel bitno da je jeftin , ili da je dobar ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jumbo 8 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: LAZAREVAC Motocikl: VN15 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftin a dobar, naravno! salim se. Imam nameru da blagim prepravkama napravim coper za svoju dusu (koji uvek moze da se vrati na fabriku) Zato mi nije mnogo bitno kakva mu je limarija posto ce svakako biti farban. Nisu mi vazne ni potrosne stvari akumulator, gume, rucice, plocice, paknovi, lanac itd ako su dobri utoliko bolje Moze da bude i pocepano sediste jer cu i njega presvlaciti. Moze da bude i blago neispravan tako da moze da se popravi standardnim delovima. Ne sme da bude secen, varen, lomljen i da je na masini radjeno nesto nenormalno. Trebalo bi da je kompletan (da ima sve svoje delove) Hocu da ga registrujem , mora da ima ispravne papire Kad sve ovo sagledam ipak preovladava jeftin Malo je konfuzno napisano, ali mislim sa sam malo jasniji sta trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan poslao sam ti PP... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Ima dva komada na prodaju 063/646-693 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...