dcNiko 157 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Pitam tu jedno tipa kuda dalje sve mi je jedno, Pitam ga kakav je istocni deo Makedonije, kaze nemas nista posebno da vidis i to sto je imalo da se vidi sada su pozari tako da ti je bezveze. Ja bih ti preporucio da krenes u nacionalni park Mavrovo pa polako! Tako i odlucujem krecem dalje ponovo ka Ohridu - Struga pa od struge uz samu granicu sa Albaniom se vozim... Legendo, tebi u stvari slučajni prolaznici određuju rutu . Hvala na ovako lepom putopisu, baš me je lepo okrepio . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, baš mi je prijao putopis! Ovako ja zamišljam svako svoje putovanje, pokupim sve pare što imam, spakujem motor, sednem i gas, pa gde stigne i dokle stignem... Pozdrav pa se vidimo na drumu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 25, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno , odlicno samo toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 25, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu brate svaka ti dala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna ovaka tura pa te zenimo. Vec vidim onu malu iz CG kao stalnu suvozacicu, a nemoj slucajno da bude iz Vlasotinaca jer onda zaboravi na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Šta da kažem , vrlo lepo putovanje još ljepši putopis !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. A drugari pice World of Warcraft a Они који имају паре пишу путопис а они који их немају играју игрице... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Februar 25, 2012 (promenjeno) Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Доживљај вредан сваког поштовања и сећања (кад за то дође време)! Свака част на одважности да урадиш ово и то сам... Потроших све плусеве... Promenio Februar 25, 2012 član Sr3ck0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor 1200 738 Napisano Februar 25, 2012 no colors, 164 postova Lokacija: Zemun Motocikl: CRF1000 AfrikaTwin Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu brate svaka ti dala.... Ogrbao se kod komsinice za slikanje .) mislim kokliko mi znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno. A drugari pice World of Warcraft a Они који имају паре пишу путопис а они који их немају играју игрице... Bratac ne bih se slozio sa tom konstataciom! Uzivaj pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna ovaka tura pa te zenimo. Vec vidim onu malu iz CG kao stalnu suvozacicu, a nemoj slucajno da bude iz Vlasotinaca jer onda zaboravi na motor. Necemo zuriti sa tom zenidbom... Moram makar do Indije doci, pa posle toga moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu brate svaka ti dala.... Ogrbao se kod komsinice za slikanje .) mislim kokliko mi znamo Ahahaha... Komsinica je morala biti spomenuta kao deo avanture! Ali cemo je zaboraviti i ja pokusavam, ali ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Komsinicu zaboravi nekom drugom komsinicom ... nego ako nije tajna koliko je kostao ceo put ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Komsinicu zaboravi nekom drugom komsinicom ... nego ako nije tajna koliko je kostao ceo put ? Moja racunica je sve ukupno oko nekih 550e , od toga 200e otislo za gorivo... Iskreno mislim da nije puno za 18 dana, meni licno odlicne avanture! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan uopste nije puno . ja sam mislio da je mnogo vise ... to je odlicno kako si proso ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Legendo, svaka cast to je balkanska(SPONTANA) tura Samo peglaj.... momacki, pa se gledamo na drumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Februar 25, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo lepa vožnja ,bez obaveza i vremenskih ograničenja. Bravo! a Sedišta si mogao i u Baru kod mene u radionici da zavariš . Pozdrav i sledeći put kad budeš prolazio kroz Bar ili okolinu javi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan uopste nije puno . ja sam mislio da je mnogo vise ... to je odlicno kako si proso ! Na putovanjima dosta novca ode na smestaj... Ja sam ga samo dva puta platio za 18 dana! Kazem oko 550, mozda je bilo i malo vise... Ali vecinu novca sam potrosio u Srbiji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 26, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan vrlo lepa vožnja ,bez obaveza i vremenskih ograničenja. Bravo! a Sedišta si mogao i u Baru kod mene u radionici da zavariš . Pozdrav i sledeći put kad budeš prolazio kroz Bar ili okolinu javi se. Vazi! Znacu kome da se obratim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 26, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan E prijatelju sto neko rece svaka ti dala,pises za sve pare,sjajno si nam ovo sve opisao a i odvozio,sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Februar 26, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Ovo putovanje koje kude bas odlicno. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravooo odlicna prica,kaubojski nema sta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 27, 2012 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Februar 28, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Evo i mali pregled slicica uz muziku: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NZ-1TTafB6M 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...