stefanFanatic 35 Napisano Februar 23, 2012 Svrati ponekad, 178 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav!!! treba mi mala pomoc u prvoj i drugoj brzini bez obzira koliko gasa dao kvacilo naglo sastavi i napravi trzaj motora.... kada skroz polako pustam kvacilo cuje se zvuk kao na autu kada menjac zakrci, kao da nesto preskace.... ako ko ima neko misljenja u napred hvala inace je princ 125 pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 24, 2012 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Korpa kvacila, moje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Februar 24, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a pogledaj i zategnutost sajle kvacila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Mart 23, 2012 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Princ ite masine jednostavno tako cimaju, to je za njih normalno, pogotovu kada se zagreju. To moze smanjiti tako sto ces koristiti moto ulja, ne auto ulja, zbog aditiva za kvacilo. Isto je i bolje da korstis malo vece gradacije, na primer 15w-5o, ne 10w-40. Sto se tice rezimima voznje, volje ti je da polazis sa sto nizim obrtajima. Kvacilo cimne u trenutku kada treba da zalepi, znaci mozes malo da popustis gas tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano Mart 24, 2012 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan redovna pojava, nista strasno, upravo onako kako ti je Bogda opisao, dotegni malo sajlu ako je labava i popustaj gas u trenutku kada kvacilo krene da hvata, ja moj oobicno turiram pomalao kada krecem prvom a skoro uvek malo cimne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...