Scarface 0 Napisano Octobar 4, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa evo mene opet, Gledam ovaj model i razmisljam, kakav je , kakva je Husqvarna sa delovima i servisom, vasi utisci, i znate vec kako to ide...?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Servis kod Joce i to je OK. Delovi su problem i cekaju se po mesec dva, oono sto je potrosno (lanac, lancanici, filteri itd) i moze da se nabavi. Situacija nije ni puno bolja ni sa drugim motorima kad ti zatreba nesto van redovnog odrzavanja, uglavnom se narucuje i ceka, ceka, ceka..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 5, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar niko ne zna nista o ovom modelu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GHOST RIDER 0 Napisano Octobar 5, 2007 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan e koristio sam husqvarna ulje,i mogu ti reci da nije lose! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 5, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e koristio sam husqvarna ulje,i mogu ti reci da nije lose! Hvala!!! To mi je puno pomoglo!!! 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 5, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...