Creative biker 1453 Napisano Februar 25, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan To ti kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Februar 25, 2012 Enduraš, 6389 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Al' ga saltujes kao da vozis kamion Odlicni snimci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 25, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo , sasvim zadovoljavajući snimci ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 25, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan malo estetike nebi bilo loše.... ali je sasvim upotrebljivo ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 25, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mogu da otpisem sa 2t masinom bez vizira i van puta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 26, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bas je fino snimljeno,meni licno se svidja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Februar 26, 2012 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Odlično , sutra i ja pravim isti. odo sad na Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 26, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja našao neki stari nosač (na vakuum) od neke navigacije ... a onaj dio što drži navigaciju je polomljen ... pa sam papravio dodatak za foto aparat .. pitaj ćurca oće valjati (dok ne probam) .... ali nije me koštalo ništa osim malo vremena.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 26, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan imam ovaj nosac od pokvarene navi.acije odlicna ideja..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 26, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo ložite čoveka ili šta? Dobio sam morsku bolest od vibracija na snimku. Trese se ko freza na leru. kako jetek na 200kmh voleo bih da vidim. Brate, napravi "normalan" nosač inače će završiti kao moj nosač kamere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ala ga napravi, svaka mu čast ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 27, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Neću da objašnjavam da sam tražio dva sata fotoaparat po njivi. Slična montaža kao na tvom nosaču... vakum. Nije dugo držalo nekih 10km lagane vožnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan znači tome da se i ja nadam .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan koji sam ja biser.. pa to je strašno ... idem ja sad maloprije kao isprobati nosač ... i sve 5 .... postavim... snimim ... dođem kući i skužim da nisam stavio karticu u aparat... pa sad imam samo 1min snimke koliko stane na internu memoriju aparata... :lol: malo trese (ali znam zašto) ... i nije otpalo ... :lol: ... za sad ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 27, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš veliki fotoaparat, težište je dosta napred, nezna kako je na tvom motoru, taj deo rezervoara de si stavio nosač, da li je ravan ili je zaobljen... KOd mene je malo zaobljen i vakum je otpao. probao sam sve to, i kao nosač za navigaciju i kao nosač za foto aparat. Možda mi je loš vakum. Za sada mi se najbolje pokazao nosač koji se šrafi na poklopac rezervoara. Između njega i rezervoara se stavi podloga od miša (odlično amortizuje), između fotoaparata i ploče na kojoj leži fotoaparat isto podloga od miša. Ovo je snimljeno na dosta neravnom putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ma taj što ide na poklopac rezervara je i meni u planu napraviti ... i ovaj nastavak što mi stoji na ovom na vakuum je već pripremljen za taj nosač koji ću napraviti ... samo nikako da se uhvatim posla... ali dobro si rekao... na mom rezervaru ima ravna površina koja kao da je izmišljena za vakuum nosač .... ovdje se najbolje vidi .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatobradi 38 Napisano Februar 27, 2012 U prolazu, 56 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda Pan European ST1100 Prijavi odgovor kao problematičan Probajte da zalepite malo izolir trake (moze i neki tanji sundjer) preko mikrofona. Ublazice sumove od vetra a masina ce lepo da se cuje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 28, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Druže pokrenuo si lavinu .... Prvi test je prošao sjajno , sklop se drmusa ko lud, ali pretrpeo je dodatna varenja spojeva na mestima gde je savijan profil i nadam se da će biti malo bolje. Sad moram da izmislim držač za mob telefon i onda plastifikacija i biće ko lutka ... Što se mene tiče zadovoljavajuće ... da sledeću zimu uživam uz kuvano vino i pregledavam najzanimljivije snimke ovosenzonkih vožnji A sad shaky sample Btw malo sam čačkao expoziciju, pa je malo tamno I zamalo da ovekovečim spektakularan pad - 0.33 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 28, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nek se budzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 28, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan SuperPop...prokliza zadnji...dobro se zavrsilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gile74 0 Napisano Februar 28, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Indjija Motocikl: cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda snimak sa mog uradi sam nosača montiranog na korman ... Nakraju je počeo da se odvrće i malo je falilo da ga jurim po kamenu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 28, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan SuperPop...prokliza zadnji...dobro se zavrsilo... Prednji ... Još je u planu add on u obliku prstena kroz koji treba provući učkur aparata da nebi bilo ... opaaa nema ga više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 29, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod fotoaparata stavi tanji ali gust sunđer. Sunđerasta podloga od miša je idealna. Nataže stalno spoj i neda da se odvije šraf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan hahaha dobra fora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...