Creative biker 1453 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Evo ideje o nosacu aparata za sve one koji imaju dobar aparat a nisu bas u situaciji da izdvoje 200+ eura za GoPro kameru Nemam jos video klip snimljen na ovaj nacin, danas sam sklepao u garazi, cim bude prilike za voznju eto i snimka. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Extra ideja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 22, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo covece dobra ideja...jos samo da vidimo kako radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Snimi nesto cim bude lepo vreme pa da vidimo jel uspesno odradjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M i r k o 36 Napisano Februar 22, 2012 TT Monter, 118 postova Lokacija: Silbaš-Novi Sad Motocikl: Aprilia Pegaso 650 cube Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja ali se bojim da će biti vibracija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan I ja! Nadam se da cu uskoro saznati, kacim proizvod cim ga bude! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 22, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan sjajno .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan moze jedna sugestija,ispod aparata stavi leptir maticu! lakse je za skidanje i stavljanje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo nastelovao tako da kad zasrafim aparat do kraja, on dodje u ovaj polozaj, inace sve je ovo fiksirano, samo odsrafim aparat prilikom skidanja, nisam bas shvatio poentu tog leptira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Februar 22, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam dosta ljudi stavlja na ovaj ili slican nacin ali posto sam ja vise off road... bi li tu moglo posluziti? Ako nista moze li bar po makadamu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dams1976 37 Napisano Februar 22, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan eto sad moram i antenu da razjebem zbog nosaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Rođo, iseci te brezone da ne bereš kožu na iste Šta misliš o nekoj gumi umesto gurtne? Malo debljoj da fino srče vibracije, a da opet može čvrsto da se zavije.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Februar 22, 2012 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovo nastelovao tako da kad zasrafim aparat do kraja, on dodje u ovaj polozaj, inace sve je ovo fiksirano, samo odsrafim aparat prilikom skidanja, nisam bas shvatio poentu tog leptira? poenta je da sada ti zatezes aparatom polozaj, a sa leptirom bi navrnuo aparat u neki zeljeni polozaj i dotegnuo pomenutim leptirom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stepin vajat 1 Napisano Februar 22, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo ce da se okrece cim malo agresivnije pocnes da vozis, a hoce i da kida plasticni navoj u aparatu.... moze da ti posluzi za neku penzionersku voznju jedino... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 22, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ćeš da imaš dosta vibracija sa tim "slabašnim" nosačem. Mnogo bolje mesto za nosač je rezervoar, tj. čep rezervoara. A i lakše je za napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Februar 22, 2012 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ovako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Februar 23, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pločica kroz koju ide šraf za aparat je mnogo stabilnije rešenje od samo navrtanja aparata na brezon, prištedeo bi i pomenuti navoj u aparatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 23, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Nista dok ne odvozam koji km, hvala na sugestijama u svakom slucaju! @Čeh Srafove cu skratiti svakako nisam uspeo da nadjem bonsek u garazi. Na mom aparatu je navoj metalni a ne plasticni i drzi k'o za oko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stepin vajat 1 Napisano Februar 23, 2012 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nista dok ne odvozam koji km, hvala na sugestijama u svakom slucaju! @Čeh Srafove cu skratiti svakako nisam uspeo da nadjem bonsek u garazi. Na mom aparatu je navoj metalni a ne plasticni i drzi k'o za oko! pa u tom slucaju ce da otkine telo aparata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vrhunske kamere mogu da trpe te vibracije.. Ostalo mora na kacigu..tu je najmanje drmanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Februar 23, 2012 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Raduj se dok ne probas, kad vidis koliko ce slika da trese, brzo ces da razmontiras sklopociju Probao sam nesto slicno i upotrebljivo je samo za sporu voznju na malim obrtajima, a takvi snimci nisu zanimljivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 24, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno je da sam se druzio s konjicem dok je napolju bilo metar snega, sve ostalo nema veze, uskoro izlazi iz garaze!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 25, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari, mogu vam reci da je "sklopocija" dobila prelaznu ocenu i da sam vise nego zadovoljan! Nazlost, imao sam nezgrapne kozne rukavice na rukama pa sam uspeo da prckajuci po aparatu u voznji shebem setup i snimci sa otvorenog puta pri vecim brzinama su po dve sekunde tako da ih ovog puta nece biti. Inace o oooogromnim vibracijama i kidanju aparata kako neko rece nema ni govora, posle voznje od dva i po sata sve je bilo na svom mestu kao da se motor nije ni pomerao. Cak su u gradu veca podrhtavanja zbog neravnina na kolovozu, sahtova, podji-stani rezima, na otvorenom putu snimci milina, uskoro update! Preporucujem svima izradu "sklopocije"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Februar 25, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Malo grada... malo van grada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Februar 25, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose uopste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...