Boba Vet 72 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, pridrzavacu se vasih saveta pri odabiru skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Januar 23, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Bobo, ja imam dx 2000. god...sta god ti treba, pisi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala thebelgradeboy , jos uvek sam u pregovorima oko zamene mog skutera za Majesty. Ako budem uspeo da dodjem u njegov posed, javljam se i nastavljamo diskusiju. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 171 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ste presli u 2012 godini kilometara? ja sam nesto oko 16 000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Januar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast shamane! ja sam samo 7.500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Februar 2, 2013 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan samo da nesto napisem, greota da nema nista dugo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jedno pitanje: kao sto sam pre par dana pisao, uskoro idem da pogledam jednog Majestyja. Pitanje je sledece: ako motor(agregat) ne valja, koji je scenario najgori i koliko kosta popravka(ruke i delovi) da bude kako treba. Konkretno, covek posteno kaze da mu ne gasi lampicu za ulje, ali lepo pali, radi i vuce, ide 120km/h max. Ni kod mene na Libertyju kada sam ga kupio nije gasila, ali je majstor namestio jer je problem bio, da kazem, elektricne prirode. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Februar 5, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, jedno pitanje: kao sto sam pre par dana pisao, uskoro idem da pogledam jednog Majestyja. Pitanje je sledece: ako motor(agregat) ne valja, koji je scenario najgori i koliko kosta popravka(ruke i delovi) da bude kako treba. Konkretno, covek posteno kaze da mu ne gasi lampicu za ulje, ali lepo pali, radi i vuce, ide 120km/h max. Ni kod mene na Libertyju kada sam ga kupio nije gasila, ali je majstor namestio jer je problem bio, da kazem, elektricne prirode. Hvala. Aко агрегат не ваља боље га пропусти и нађи неки који је ок него да се бакћеш са тим,много је скупо и велика је захебанција Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 5, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne gasi lampicu jer je podešen da je upali na svakih 3000km. da te podseti da zameniš ulje. Pogledaj ti to svojim očima i oslušni dobro kako radi, pa onda razmišljaj dalje kako i šta. P.S. Koliko traži, kojeg je godišta i kilometraža, ako nije tajna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Acimo je u pravu. Drugar je imao isti problem, mada sam zaboravio kako ga je resio. Ako ima neke cudne zvuke najbolje je da skines vario prenos i onda samo cujes agregat, to ce ti donekle biti pokazatelj.U svakom slucaju nadji nekog ko se razume ili jos bolje majstora nek naplati odlazak jeftinije je veruj mi, naravno trebas da imas poverenja u tu osobu koju vodis. Dobra generalka u jeftinijoj verziji(zavisi dosta od kolicine promenjenih delova sama radilica je papreno skupa) ide 500 + evrica, znaci potpuno neisplativo (moje iskustvo). Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice lampice ima tema jedna o tome, nemam pojma nacin kako se gasi al ima neka fora sa drzanjem dugmeta oil i trip nekih pet sekundi pa se pusti i tako se valjda resetuje. nemam pojma ja dok sam imao majesty nisam imao problem sa tim sve dok nije javio da treba da se promeni ulje, promenio ulje i pojma nisam imao kako se resetuje da bi se opet upalilo za 3,000km Al svako to nije pozatelj ispravnosti agregata, bitno je da kad dajes gas ravnomerno ubrzava da ne izbacuje nazad dimcinu da nelupa itd...bar mislim. Inace majesty svaki posle 20,000km pocinje da trosi ulje i fabrika kaze da treba posle te kilometraze da se zamene uljne karike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 6, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice ulja,pocne drasticno da trosi kad mu dotraju karike a to se na novoj masini desava na oko 25000 km manje vise...kontrolisi ulje cesce da ne ostanes bez, pa da ti zariba masina Ovo je copy/paste sa naseg foruma inace rekao covek koji je radio u fabrici gde se sklapa majesty tacnije ti minareli motori On najbolje zna :takoje: tako da pitanje je verovati li lampici ikada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano Februar 6, 2013 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, javicu se uskoro da vam kazem sta sam uradio. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao majstori...kao sto napisah u par navrata,sve sto vam treba za 250 yamaha minarelli agregat,imam sve u pola cene direktno iz fabrike,novo i original...servis na zalost vise nisam u mogucnosti da radim jer sam se opet preselio u italiju...ali od masinskih delova sve sto vas zanima,slobodno....ajd u zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 7, 2013 (promenjeno) Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e od ovog Gospodina sam kopirao tekst da yamaha majestz 250 trostkari ulje posle 20/25000 km Promenio Februar 7, 2013 član alexanto citiran prvi post iynad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan hvala za "gospodine" hehe ,mozda jednog dana ...danas jos uvek volim da se prljam medju motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Februar 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Yamahin agregat na Madisonu i na satu je oko 43 hiljadarke, pre jedno nedelju dana uzmem da zamenin ulje a naravno pre toga citao o tim agregatima i u strahu da kad ispustim ulje ne znam koliko cu zateci ulja, kad ono potrosio 100 grama za 3k, sto je meni to ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala za "gospodine" hehe ,mozda jednog dana ...danas jos uvek volim da se prljam medju motorima Neki ljudi mogu da rade i u Skupstini i dalje nisu gospoda a neki su masni al su zaprovo gospoda tako da sve je stvar kakav je ko covek i kako se nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 7, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ....ne bih dao moju radionicu za 5 skupstina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano Februar 7, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan ....ne bih dao moju radionicu za 5 skupstina Mislim da cu opet uzati majesty moj nazad pa bih dosao do vas da ga malo pogledate i da se upoznamo ako ste u srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan ciao majstori...kao sto napisah u par navrata,sve sto vam treba za 250 yamaha minarelli agregat,imam sve u pola cene direktno iz fabrike,novo i original...servis na zalost vise nisam u mogucnosti da radim jer sam se opet preselio u italiju...ali od masinskih delova sve sto vas zanima,slobodno....ajd u zdravlje Рече човек лепо ал нема ко да чита Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan eee ljudi,hvala na svom postovanju ali ja imam samo 4 banke..u jbt hehe...nemojte bre da mi persirate,nisam ja za to,neprijatno mi ...druze Rade,drage volje bih ti pogledao skuter ali me muka opet oterala u italiju jbg....sad sam ovde do leta mada napisi broj tvog mobilnog,ako kojim slucajem naletim na koji dan na prolece,verovatno zbog nekog auta,cimnem te pa skoknes do mene...ja sam na novom bgd u bloku 62 kod stare bezanjijske crkve....svako dobro majstore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Februar 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan eee ljudi,hvala na svom postovanju ali ja imam samo 4 banke..u jbt hehe... Па шта ти мислиш да си млад? :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Februar 8, 2013 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam to citao za minareli bas sto je Vaximo944 pisao, meni (minareli 152ccm (35 000 km na satu))potrosi na 3000 km oko 150-200grama, ali redovno kontrolisem da se ne desi nesto, s tim da ne dimi uopste nista ne lupa i sasvim normalno ide i pali ko zmaj i sada na ovom hladnom vremenu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Februar 8, 2013 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan au bracika pa nisam ni tako mator hehe...jos mogu da ga vidim a da se ne saginjem ..........ajd ovako...to sto ti yamaha agregati trose ulje malo vise posle odredjene kilometraze nije nikakav kvar masine vec je tako manje vise namerno napravljeno da bi serviseri uzimali pare a i oni prodavali rezervne delove jel....to je valjda svima jasno!ako masina koju ste kupili ima relativno malo km,redovnim menjanjem ulja i stavljanjem kvalitetnog a ne neku brlju (znam da budzet nije svima isti) moze da mu se produzi zivot za jos koju lepu hiljadarku...i zavisi naravno od nacina voznje...neko przi a neko je mirna dusa,jbg...u svakom slucaju,imam leonarda 250,uradio sam mu komplet masinu prosle godine i nisam se ni provozao kao covek ali se vidi i oseti kako puni taj agregat....ide stvarno lepo i fluidno sa tih 22 konjica...i opusteno ljudi...ako gde zaskripi,pomazem sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...