Firefighter 309 Napisano Februar 19, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki zzr600,1991 godiste,presao 82000,registrovan do 06.04.2012,uradjeni svi servisi,veliki servis,ulja,filteri,sve sajle promenjene,gume dobre...odrzavan kod Nese Zarica majstora koji je dobro poznat na forumu.Spreman za predstojecu sezonu.Sasvim pristojan motor.Pre mene vozio ga je kolega sa foruma Techa.Cena 1400 eura,moze manja korekcija cene,ali nista preterano.Moze zamena za jaci turer ili sport 750-1000 ccm.Posto sam 90% motora i skutera kupio-prodao na ovom forumu,prvo cu ovde da postavim oglas.Telefon 062/304085 ili PP Marko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1106 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 2601 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lep motor i ok cena 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Februar 20, 2012 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što su velike slike inače bi ga postavili u jednu od boljih ponuda ove nedelje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije dodatni plus sto ima slike velike rezolucije da se ima sto bolji uvid u stanje motora ? Ako su slike male,ne vidi se bas detaljno. A i kada se otvori slika,browser automatski prilagodi sliku velicini monitora,barem je tako u Operi. Kad se dodatno klikne na sliku levim klikom,onda je otvori u punoj rezoluciji,kad se opet klikne,prilagodi je monitoru. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Februar 20, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam ih zbog toga i stavio malo vece.A sto se tice motora nije sto je moj nego je stvarno dobar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Februar 21, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Motorče baš lepo izgleda. Baš kao i dok je bio u mom vlasništvu. Srećna ti prodaja! P.S. Slika dok je bio moj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 22, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Obicno ne komentarisem oglase ali mislim da je jako bitno pomenuti da je ovaj motor uvezen od prvog vlasnika iz Svajcarske a Techa je bio prvi vlasnik u Srbiji. Motor smo sredjivali za njega licno i mogu potvrditi sve ovo sto je sadasnji vlasnik napisao. Srecno sa prodajom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Februar 24, 2012 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan video sam ovaj motor ima god dana na keju kod juge, naopako, chak sam i slikao ali ne mogu da nadjem slike.. lutka! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Mart 23, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Refres Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano April 23, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 83000 km-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Septembar 18, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze lock 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...