Čeh 1009 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li interesenata za ovako nešto? Napravimo na zgodnom mestu adekvatan poligon i vežbamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bre jedva skupih malo para za ovu moju "bedu" od motora. Još mi samo ovo fali pa da nemam ništa ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ...u "bedu" od motora... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, možda ne baš kao na snimku... malo prilagodimo našim motorima. Manje drastičnih uspona (bez penjanja na kamenje u trial stilu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coolair 14 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Ripanj Motocikl: Honda Helix CN250 Prijavi odgovor kao problematičan ...u "bedu" od motora... :o :o :o Naravno da se šalim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ih ranije... Tehnika i motorika tela je najbitija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Octobar 4, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan ...u "bedu" od motora... :o :o :o Naravno da se šalim ;D Uh, dobro je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 8, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veoma ZA ovako neshto !!! Nov sam na forumu i imam relativno malo iskustva sa motorima, al` dok chitam sve shto ima da se prochita po temama, dolazim do zakljuchka da bi ovakvo vezzbanje dobro doshlo u gradskoj vozznji. Kad ti auto izleti i preseche put, bolje bi bilo da se popnemo na njega nego da kochimo dok se ne zakucamo (pod uslovom da za to ima vremena). Siguran sam da oni koji su imali "dikili kontakt" sa automobilima, pri manjim brzinama i pri-tom izgnjechili i sebe i motore, kasnije kad vrate film, konstatuju da su mogli da preduzmu neshto vishe kako bi ublazzili posledice; ali su bili iznenadjeni i reakcuja se uglavnom svodi na instikt (kochi) :o. Kad bi smo vezzbali ovakva pentranja kojekud i pri tom dodali u vezzbu faktor iznenadjenja, mislim da bi nash "odgovor" na nepazzljive vozache bio mnogo efikasniji i posledice po nas mnogo manje. Naravno, sve u skladu sa motorom koji se ima. Uz zezanje na ovkvom poligonu moglo bi bash mnogo da se nauchi, a da se uchi, uvek ima "josh"! Meni lichno ostaje josh "samo" da kupim motoric!!! Recimo," KLE" !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja sombor 6 Napisano Octobar 17, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: sombor Motocikl: DRZ400SM Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da ima nesto slicno,tj neka staza na Fruskoj Gori i kazu da je vrhunska,ima i nas nekoliko iz Sombora pa ako nam neko javi ili organizuje stizemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Octobar 17, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Da, mislim da je vezbanje tehnike gradske voznje prava stvar. Za sledecu godinu je u planu da se organizujemo i posetimo upravu Parking Servisa i da ih pitamo koji su uslovi koristenja velikog parkinga kod buvljaka na Novom Beogradu. Posle 4pm taj parking je skroz prazan i mogli bismo da tu dolazimo jednom nedeljno od 5pm - 8pm i da se tu organizuje nesto. Valjalo bi da obezbedimo cunjeve i da pripremimo plan 'terena', tj. da osmislimo raspored cunjeva da bismo omogucili vezbanje odredjenih tehnika voznje (recimo maximalno kocenje, merenje traga kocenja prilikom 60 - 70 - 80 - 100km/h da svako upozna svoj motor bolje, moze da se napravi poligon gde bi se uvezbavalo manevrisanje pri maloj brzini...). Naravno, tu bismo se i okupljali tom prilikom i druzili nezavisno od vezbanja... E sad, da bi se to ostvarilo, valjalo bi smisliti dobar plan i predlog za Parking Servis, posto su oni vlasnici tog parkinga... Sto znaci, treba osmisliti 'ponudu' za njih (reklamiranje na sajtu bla bla). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cela FG je staza. Javite kada vam odgovara, bicu turisticki vodic. Mitrovacki deo sekte je polupenzija, vozikamo se i kaljamo. U NS ima zesca ekipa, svi imaju takmicarske motore i svaki od njih vozi k'o nesvet sto bi rekle babe. Previse je tu rizika i povreda pa se ne druzimo puno. Tu i tamo se sretnemo u sumi pa svako na svoju stranu. Ako te interesuje ta sekcija povezacu te. Prosle jeseni sam naisao na njih, izasli su iz sume naspram Vrdnika negde. Suma se prolama od buke, voze ne pun gas nego u iber turi. Sve krivine su nepregledne, ne znas kada ce naici traktor u susret. Uzano je, klizavo, puno lisca i blata, nema sansi da se memorise staza...Njih to ne pogadja. Igraju se valjda 'ko zadnji supak'. Bilo je hladnjikavo, desetak stepeni, kada su skinuli kacige, a oni mokri kao da su se tusirali. Mogu misliti kako je ispod majice i stitnika. FG ima desetak lepih jezera, 13 vodopada!!!, 17 manastira...taj deo mi je interesantniji otkako sam zaboravio da jurcam. Odnosi se na sve forumase, kome se voza po FG neka se javi. Nemam uvek vremena ali mogu vas uputiti na lepe terene, sto kazu endurasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Octobar 17, 2007 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozili smo se sa tom ekipom iz NS (Husaberg, KX, Honda XR 600...), dobro voze ali bas rizikuju, neko je bio i nastradao (Gas-gas) onako dobro (unutrasnje krvarenje)...... Mislim da nisu mislili na tu voznju nego na vezbu poligona sa preprekama. Inace moze da se vozi i na ada huji uz dogovor, staza (vezba putanje u krivini, itd.) + parking kao poligon (vezbe upravljanja, itd) .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 17, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Divljanje je opcija, pa ko voli. FG je dobra zato sto moze da se pada do mile volje bez opasnosti da ce se neko povrediti ili motor ostetiti. Lagana voznja uzbrdo-nizbrdo, provlacenje izmedju drveca, nesto kao prirodni poligon. Naravno u kombinaciji sa asfaltom, parking ili Ada huja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 17, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, tu bismo se i okupljali tom prilikom i druzili nezavisno od vezbanja... Ovo bi bilo vise nego sjajno. Znam mnoge iz Lazarevca koji bi rado dosli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Octobar 17, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan imam za endurase extra teren za nas eRRase i ostalu ekipu koja nema enduro i kros varijantu motora,predlazem da se takva zbivanja desavaju na auto pijaci u bubanj potoku,jer iz prostog razloga , ne ugrozavamo ,a niko ni nas ne uogrozava dok se vrsi treniranje-vezbanje znam da ovaj predlog dobrom delu forumasa nece odgovarati zbog udaljenosti Zar moze tamo da se udje? Ja sam mislio da je tamo zabranjen pristup? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 17, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan u sustini nema sta nemoze,lepa rec i gvozdena vrata otvara Dobra ideja, a lepa rec kod nas izgleda da se svodi samo na $$$ i to svaka vrata otvara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romeo 0 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ako ima zainteresovanih R-ovaca mogu se raspitati za Bubanj Potok.Znam celu ekipu koja radi tamo pa mozda mogu nestro izmuvati za dzabaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Octobar 18, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan FG ima desetak lepih jezera, 13 vodopada!!!, 17 manastira...taj deo mi je interesantniji otkako sam zaboravio da jurcam. Odnosi se na sve forumase, kome se voza po FG neka se javi. Nemam uvek vremena ali mogu vas uputiti na lepe terene, sto kazu endurasi. Nadam se da nece ostati na lepim recima, ja sam ZA! Stvarno volim da se vozikam na FG, ponekad sam, ponekad sa drugima, ali mi uvek lepo pobeci iz grada. Ako vi znate teren i van asfalta, rado bih se pridruzio ( Samo da Najzli bude bar 2. u redu , nikako prvi ;D ). Jos nije hladno, ajd da se organizujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Rachunajte i na mene definitivno. BP, Ada huja i NBG buvljak su extra predlozi a na FG nisam nikad bio tako da necu da sudim ali naravno bitno je drushtvo sve ostalo ce doci samo po sebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
romeo 0 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 34 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam razgovarao sa covekom koji radi na Bubanj Potoku.Dace covek sve od sebe da nam sve zavrsi za dzabaka.Ako nebude uspeo recice mi cenu pa javljam.Tako da ako ima zainteresovanih mozda i nesto moze da se uradi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...