djura 28 Napisano Mart 5, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost, predlozi za putovanja i sl. odnose se uglavno na Severnu Ameriku ali je sajt stvarno dobar i ima puno korisnih stvari http://www.motorcyclistonline.com/escape/ Ima i fenomenalnih fotografija: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 5, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je sajt ali me malo zamara da citam dugacke tekstove na engleskom a i ne zanimaju me nesto posebno putovanja po americi iz ociglednih razloga. Zato sam probrstio tekstove sa motopuls-a pogotovo bracnog para(makar sam ja skapirao da su muz i zena) Labas. Steta sto nema vise tekstova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Mart 9, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Escape je strava magazin za putovanja. Riba (glavni urednik) je luda na struju, par puta je isla na one cuvene 1000+ milja dnevno pa tako sedam, osam dana zaredom. K'o Mujo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 9, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je sajt ali me malo zamara da citam dugacke tekstove na engleskom a i ne zanimaju me nesto posebno putovanja po americi iz ociglednih razloga. Slazem se sa Pecom u potpunosti oko toga ali stvarno ima lepih slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...