Zogo 18 Napisano Februar 15, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha FZ6 Fazer 2006., 600ccm 98ks 43000km Drugi vlasnik, kupljen u Srbiji, servisna knjizica, garantovana kilometraza. Od opreme ima kofer Kappa 46l, roll bar, uticnicu 12v, alarm, poviseni vizir (dodatak)by Ivan, otvorene karbon auspuhe od Roberta iz Ade (masterpiece izrada plus odlican zvuk) presli 5000km, znaci novi, plus fabricki auspuh u top stanju. Stanje motora je odlicno, plocice, lanac I lancanici u odlicnom stanju, odlican kvalitet, gume Dunlop roadsmart presle oko 7000km a znaju da predju preko 15000. Uradjen veliki servis pre 10000km, stelovanje ventila itd… Ne trosi gram ulja niti bilo cega drugog. Postoje sitni tragovi koriscenja (ogrebotinice I sl.) Akumulator je star 6 meseci. Motor je uglavnom sluzio za duze ture, samo sam ja prosao celu Jugu dva puta sa njim, a znam da ga je I prethodni vlasnik koristio za istu namenu. Razlog prodaje je prelazak na veci motor, koji je vec kupljen, tako da je ovaj sada visak. Registrovan je do avgusta 2012. BG table I ja sam vlasnik. Znaci nema ulaganja za ovu sezonu, ama bas nista. Cena je 4300e, nije hitno, I zamene me ne interesuju NI ZA STA, osim za eventualno neku vespicu (citaj vespicu, I ni jedan drugi skuter) sto matoriju, plus doplata. p.s. Jas am trenutno van zemlje, za sve dodatne informacije obratite mi se na pp ili jos bolje mail szogovic@gmail.com Motor moze da se pogleda na Nbgd kad god hocete. Telefon mog matorog 0637203533 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Februar 15, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan ima i zeleni karton. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Mart 1, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Mart 1, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorče! hvala drug! moze sa i bez kofera, nosaca, bez fabrickog auspuha sa fabrickim... moze neka vrsta dogovora da bi smanjila cenu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan nova cena 3999e bez nosaca i kofera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Mart 29, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Cena 4000 za sve djuture! ajmo ljudi jos malo pa nestalo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Maj 24, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan motor je na prodaju jos mesec dana, a posle odo da se vozam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Jun 24, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za veci motor, enduro, naked, samo da je preko 650ccm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 986 Napisano Jun 25, 2012 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Lepa makina Mozda jednog lepog dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Jul 6, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan motor je prodat, a stiglo novo magare u ergelu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom , za koliko je otisao ako nije tajna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zogo 18 Napisano Jul 7, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1000ds, Honda VTR1000f na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan hvala zamena je bila u pitanju pa je tesko reci tacno ali su obe strane zadovoljne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...