Bornslippy 51 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Bolder pantalone u odlicnom stanju nosene 20ak puta.Pantalone su iz kompleta sa jaknom,ali jaknu sam prodao odavno posto mi je bila bas velika,a pantalone nisam posto mi je bilo zao,ali posto sam smrsao vise nema smisla da ih drzim.Pantalone su velicine 2XlL ili ti XXL.Imaju tvrde protektore na kolenima i meke na bokovima i imaju zimsku postavu.Jedina mana je to sto je postava na krajevima pantalona malo izlizana od cickova od cizama,ali nije nista strasno,znaci nije pocepano i sl. vidi se na slici. Cena je 45e a moj telefon je 064/6126288 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kuglica14 136 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750, Honda VFR 800 Fi Prijavi odgovor kao problematičan smanji slike i srećno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Za koju je to visinu i tezinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan smanji slike i srećno sa prodajom Ako smanjim jos malo nece se nista videti Nemam pojma ja sam 182cm i 84 kg i bas su mi velike.Kad sam imao 90 opet su mi bile velike,a i dugacke.Jedno 95-100kg i 188cm nezahvalno je za procenu Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Hocu ih ja cim prodje ova mecava salji ih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1275 Napisano Februar 13, 2012 Drug član, 837 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan ako dacha654321 odustane ja bi ih uzeo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su prodate Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Februar 13, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Ali ne meni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...