redzone 6 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna rucica za saug koja stoji sa leve strane na motoru za suzuki gsxr 600 srad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 12, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od RF-a mooooooozda odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od RF-a mooooooozda odgovara ako neko zna da li odgovara bilo bi lepo da kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 13, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje 99% da ne odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nem pojma ,moguce da nepashe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 13, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna rucica za saug koja stoji sa leve strane na motoru za suzuki gsxr 600 srad aj ti lepo uslikaj to pa tutni ovde da ja to vidim i onda cu znati 100% jel odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redzone 6 Napisano Februar 20, 2012 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: smederevo Motocikl: Fz1 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna rucica za saug koja stoji sa leve strane na motoru za suzuki gsxr 600 srad aj ti lepo uslikaj to pa tutni ovde da ja to vidim i onda cu znati 100% jel odgovara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1741 Napisano Februar 21, 2012 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam slican problem. Meni treba dugme prekidaca kratko-dugo svetlo za Inazumu-isti su od svih Suzukija od 98'. Zvao sam nekog iz Kanjize sto drzi moto delove i on trazi 30 evra za komplet prekidace. Malo mi je previse da dam te pare samo zbog dugmeta pa mozda mozemo ti i ja da podelimo uz dogovor kolko-cega kome-sta. Evo mog problema; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam slican problem. Meni treba dugme prekidaca kratko-dugo svetlo za Inazumu-isti su od svih Suzukija od 98'. Zvao sam nekog iz Kanjize sto drzi moto delove i on trazi 30 evra za komplet prekidace. Malo mi je previse da dam te pare samo zbog dugmeta pa mozda mozemo ti i ja da podelimo uz dogovor kolko-cega kome-sta. Evo mog problema; hm,nemam ovo na ovom suzukiju,odnosno imam al je stari tip...al saug mislim da imam i da pase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan potrebna rucica za saug koja stoji sa leve strane na motoru za suzuki gsxr 600 srad aj ti lepo uslikaj to pa tutni ovde da ja to vidim i onda cu znati 100% jel odgovara... mozda bi i odgovaralo,jedino da ti posaljem pa da probas pa vrati ako nepase... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...