GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bi podrep poliesterski ili slican za HONDU CBR929RR Podrep sa ovih slika Moze i neki slican podrep koji bi mogao da prepravim ili slicno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sifacca 22 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 325 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovde ako ne nadjes kod nas http://www.ebay.de/sch/i.html?_kw=honda&_kw=heckunterverkleidung Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan ima Deki iz Kanjize 063/636-156 pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Februar 11, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan ima Deki iz Kanjize 063/636-156 pozdrav. Zvao sam ga, nejavlja se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed 6 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 4 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Kawasaki 600 zzr , Prijavi odgovor kao problematičan budi uporan mozda je preko kupuje neke havarisane motore . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Februar 12, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan budi uporan mozda je preko kupuje neke havarisane motore . Necu odustati od zvanja,ali videcu ako nadjem jos nekog ili neko ko ima kalup pa da mi izlije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 20, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Od onog Dekija ne bi ni srafovi vise kupio koliki je to prevarant 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Od onog Dekija ne bi ni srafovi vise kupio koliki je to prevarant Hahaha au Gile sta li ti je Deki uradio ja ga nisam dobio, resio sam nesto cu sadm da izvedem za podrep to jes sam da pokusam da napravim,videcu u toku nedleje sta i kako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostRiderTuningFzr 0 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 45 postova Lokacija: La-Bg-Ar Motocikl: Honda CBR 929 RR RCV 211 REPSOL 46,Yamaha YZF750 SP Prijavi odgovor kao problematičan Moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...