doktor 4762 Napisano Maj 4, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Za clasic naked-a se slazem za okrugli far. Neprevazidjena klasika. Ali ako je fighter u pitanju, podrzavam dva okrugla fara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 4, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Okrugli far...i to 2 komata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Fino, fino...samo napred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 4, 2012 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Odlican izbor boja. A gde su slike sa prve strane, da se vidi kakav je bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 4, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo slika,malko ih ima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 6, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan danas namontirah stari rezervoar i sediste dok se njegov na lakiranju , sta da vam kazem drugom u 11.000 ide 200,, proverena tacnost kilometar sata sa drugim motorom.. a ima jos 3000.rpm... ide kao zlo,doduse to je sa ovim 17zuba lancanikom ,sa 15 ici ce sporije ali ce biti jaci,,5tom u 3400rpm, ide 100... drugom oce kad se stisne da djipi na tocak,,nesmem jos da ga stiskam..zlo.. aposle voznje ..sladoleeedddd . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 7, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan rep stavljen kolko da stoji, rezervoar otiso na lepenje slova pa je stavljen stari, sedista za koji dan idu na presvlacenje,jos da nadjem dva fara ili jedan veliki,neznam ni sam,ili neko str masku,samo da nema one core od farova,em sam ja nocu corav,em kad dodas na to neke corave farove,nema te vidljivosti,pa da gadjam nesto malo vece sa h4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Maj 7, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan I opet ću reći, okrugao far je keva! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 7, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan rep stavljen kolko da stoji, rezervoar otiso na lepenje slova pa je stavljen stari, sedista za koji dan idu na presvlacenje,jos da nadjem dva fara ili jedan veliki,neznam ni sam,ili neko str masku,samo da nema one core od farova,em sam ja nocu corav,em kad dodas na to neke corave farove,nema te vidljivosti,pa da gadjam nesto malo vece sa h4... Za sad je sve dobro,ali....Ja bi "stapove" ofarbao u crno ili zlatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 8, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan vauuuu jako ti je lep rad jako mi se svidja avaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan zlo..ide kao nevreme..kako li ce ripati kad vratim 15 zuba napred,sad je 17predugacke su mu brzine,mada i to nije lose,5tom jedva da radi a leti naravno ima jos x dorada,prerada oko vozacevog sedista,ono da se istapacira,da dodam neke farove dole ili u postojecu masku,neke koji malo bolje sijaju,ovi su za 20metra ..ne vise..nosac tablice,migavce,ima jos svasta nesto,auspluh sam ubo ko prstom,do 4rpm,taman kako treba,posle toga vec...pevaaaaa ..malo mi se nesvidja sto je mnogo prgav na gasu ali cu se valjda privici nekako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Maj 11, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan jesi li razmisljao o preradi repa tj stavljanje neke "modernije" stopaljke? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markinca 94 1 Napisano Maj 11, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan jako si ga lepo uradio! nemam reci! jako mi se svidja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan jesi li razmisljao o preradi repa tj stavljanje neke "modernije" stopaljke? ne,,i ovaj rep nije njegov,i jeste pojenta nekog retro izgleda,rep od r1 danas je najlekse staviti..nije to bila poenta.. ali,,ima tu jos zackoljica,trenutno se pravi sistem da kad hocu skinem ovaj rep,i stavim ga da bude jednosed,otkaci se konstrukcija,stavi drugi zadnji kraj,koji je upola kraci,ali polako,nemam sad bas vremena za sve.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Бокилићу, морам рећи, свака част! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 11, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Boki...odlicno izgleda!! P.S.Sto je cera porasla...masala!! Nisam je video od prosle godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Maj 13, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Brale rep i maska mu nikako ne stoje a sve ostalo je super kako li bi tek isao sa onim karburatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma rep,,nije ni predvidjen da jos dugacko stoji,u planu je jednosed.. ceka se neki drugi repic koji tu pasuje,samo da se ofarba... a maska..pa...meni se svidja,necu plastike oklope itd,i trenutno je bila jedino resenje da mogu da se vozikam,ja bi radije dva okrugla fara,,ali...trenutno je samo ovo bilo na raspolaganju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Наш 158 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Србија Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Биће много лепши са неким новијим изгледом репа. А што се фарова тиче мислим да ће му лепше стајати два фара, мада је леп и овако. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...