mitri 1847 Napisano April 29, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Eto, pedeset godina sam sprcao u dupe a to nisam znao. Nikad nisam imao nikakav bliski susret sa Jawama iako su to bili popularni motori na ovim prostorima u vreme moje mladosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano April 29, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Moj prvi motor ts350kalifornija kupljen čekovima beobanke na rate u robnoj kuci na karaburmi u fembruaru daleke 1990, doterali kamionom u sanduku sa nemontiranim prednjim točkom i neformiranim aku..auuu kakav je to `spektakl bio....položio iz prve u zemunu, a pre toga se obučavao na drugarevoj nandžarastoj čezi. U to doba kaciga je bila obavezna samo na polaganju i kupim ja pilotsku belu na vojnom otpadu, isečem ubodnom vizir od plexija i samo zašrafim..a ulice prazne samo ušće puno..eh nemam sliku motora, samo jendu što me slikao onim idiot aparatom blicom noću paralelno iz kola dok smo se cepali uzbrdo ugrinovačkom street 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 29, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan ''Ножно квачило'':jee:користим га и дан данас на мојој ''јави'' и сви у чуду гледају како ја то кренем ''без квачила'':jee:...сјајна ствар...Pa kad ćemo da to konačno provozamo? U životu nisam seo na jawu pa bi uzeo veliku sevap time kad bi mi dozvolio jedan krug. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 30, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pa to su tri sveta. Kad dodas MZ pojavi se i 4.paralelni svet sa javom. I svaki od njih ima svoju car. Na leto cemo da pregledamo masine detaljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Jun 23, 2018 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 23, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ova zasluzuje paznju? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Jun 23, 2018 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Utjerivac je napisao: Mozda i ova zasluzuje paznju? XT 660.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 23, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sa kraćim hodom vešanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jun 24, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 24, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Moja nekadašnja neispunjena želja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andjel 2 Napisano Jul 27, 2018 U prolazu, 47 postova Lokacija: Negotin Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,hteo bih da zatrazim pomoć oko povezivanja reglera MZ-a od 6v na javu od 6v,pa ako bi neko mogao da mi pomogne Na MZ su oznake B+,D+,61,DF,D- A na javinom D,M,B E sad B bi trebalo da je B+ i to je jasno,61 je lampica, a ostalo sad ne bih znao kako ide,pa ako bi neko mogao da mi pomogne oko povezivanja bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 27, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Štampar to zna u mali prst Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andjel 2 Napisano Avgust 11, 2018 U prolazu, 47 postova Lokacija: Negotin Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Al' njega nema da mi pomogne,zna li neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Tu je na forumu, al izgleda ne zalazi u ovaj deo. Pošalji nu poruku . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Andjel je napisao: Al' njega nema da mi pomogne,zna li neko? Možeš da ga taguješ i onda on dođe i ovde... Evo ovako npr... @štampar dečko ima problem: On 27.7.2018. at 13:30, Andjel je napisao: Pozdrav svima,hteo bih da zatrazim pomoć oko povezivanja reglera MZ-a od 6v na javu od 6v,pa ako bi neko mogao da mi pomogne Na MZ su oznake B+,D+,61,DF,D- A na javinom D,M,B E sad B bi trebalo da je B+ i to je jasno,61 je lampica, a ostalo sad ne bih znao kako ide,pa ako bi neko mogao da mi pomogne oko povezivanja bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razvaljivac 10 Napisano Avgust 12, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zlijebac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan On 23.6.2018. at 23:23, Šumi Zmajček je napisao: XT 660.. Moze i MT 03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 12, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Видим...Решење је просто,набави оригинални реглер од ''јаве'' и споји по ознакама.Jel znaš nekog ko ima takav viška?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Avgust 12, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan On 27.7.2018. at 13:30, Andjel je napisao: Pozdrav svima,hteo bih da zatrazim pomoć oko povezivanja reglera MZ-a od 6v na javu od 6v,pa ako bi neko mogao da mi pomogne Na MZ su oznake B+,D+,61,DF,D- A na javinom D,M,B E sad B bi trebalo da je B+ i to je jasno,61 je lampica, a ostalo sad ne bih znao kako ide,pa ako bi neko mogao da mi pomogne oko povezivanja bio bih zahvalan Ovo ti je šema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Može, koliko se sećam i regler od Škode 110. Isto se povezuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Avgust 12, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Škodin je za 12 volti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lisac 0 Napisano Avgust 18, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bačevina Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2007. at 14:42, joska je napisao: Eh,da...stelovanje paljenja.To je i meni islo na zivac.Onda sam pre 4 godine izbacio platine,i napravio sam elektronsko paljenje,bezkontaktno,sa optokoplerima.Ovo ne moze da se rasteluje Koga interesuje,nek se javi. Mene interesuje ta elektonika kako si napravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Avgust 18, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan razlicit je sistem povezivanja pobude kod ta dva dinama,i nije tako prosto zameniti mz regler javinim,ali nije nemoguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lisac 0 Napisano Avgust 18, 2020 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bačevina Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, triton je napisao: razlicit je sistem povezivanja pobude kod ta dva dinama,i nije tako prosto zameniti mz regler javinim,ali nije nemoguce Ja tebe nista nerazumem sta si hteo reci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Avgust 18, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan (Powered by frubar.net) ako ti ove šeme nisu jasne,nemoj ništa pokušavati,nego nađi nekoga ko to razume,ili kupi originalni regler! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano Maj 23, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam u radionici zupcanik neke brzine od pretpostavljam Jawe. Znam da datira iz perioda 80-90ih, tj tad aktuelnih motora na nasem podneblju. Moguce da je od Mz, Cz ili Jawe. Ako kojim slucajem neko zna od cega je tacno, a treba mu voljan sam da poklonim. Koliko znam zupcanik je nov, samo ga terba malo ocistiti. Promenio Maj 23, 2022 član boky327 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...