Dejan Nešković 801 Napisano Februar 2, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da postavim temu, pošto mi na pamet pala ideja, pa da vidim da li je izvodljiva: Naime, imam FZS 600 99` Sa kockastim farovima, koji su generalno problem na ovom modelu. Jednostavno, ne daju dovoljno svetla. Pa sam razmišljao o tome, da mu promenim prednju masku, i stavim sa novijeg modela: FZS 600 02` Interesuje me da li je to neko radio, ili zna nekog ko jeste... Pretpostavljam da može da se upasuje bez većih problema. A čak mislim da mogu masku da nađem povoljno. Ukoliko nije izvodljivo, ostaje mi čika Rajko, i bi xenon. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Februar 2, 2012 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan E zivo me zanima,da li je to neko radio,i da li je to uopste izvodljivo,ne samo zbog kvaliteta svetala,nego i zbog opsteg "looka",pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Februar 2, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan E zivo me zanima,da li je to neko radio,i da li je to uopste izvodljivo,ne samo zbog kvaliteta svetala,nego i zbog opsteg "looka",pratim Bas tako,prethodni motor mi je bio bas fazer 99 god i svetla su haos losa,rekao si da masku mozes da nadjes povoljno a znas li mozda cenu farova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Februar 24, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio ksenone vezano 2 oborena 2 duga pretvara noc u dan , levi far je h 1 a desni h 4 to je bitno zbog sijalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4518 Napisano Februar 24, 2013 motoras, 2539 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u Grckoj prosle godine starog Fazera sa novom maskom. Izgleda sasvim pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano Februar 26, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da moze da se nabudzi maska ali moras i far da promenis a to je pitanje po kojoj ceni ces ga naci(polovni idu do 200e).Sama zamena maske zahteva,verovatno prepravku nosaca maske i fara a i to mozes da kupis polono(eBay) ,onda dolazimo do vizira koji takodje ne pase sa predhodnog modela(vizir mozes,relativno jeftino,da pazaris kod Ivana) .Sve u svemu xenoni kod Arakisa su idealno resenje za male pare! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 22, 2013 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan U međuvremenu sam zamenio motocikl, a prethodno, naravno, stavio xenon komada 2, kod Rajka (Arakis). Da budem iskren, kako su kilometri prolazili, zavoliš taj retro izgled koji su fazeru davali kockasti farovi. I onda shvatiš da, i da ti za džabe daju, ne bi ga menjao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...