kiki90 2 Napisano Januar 31, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan pozz svima koji ovo procitaju..dakle treba mi bilo kakav posao na podrucju Sombora ili okoline..bilo sta..!Ako ima nekog iz Sombora a da zna neki posao neka mi napise..bicu jako zahvalan i oduzit cu se! Molim vas ako neko zna nesto neka napise! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Februar 16, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan niko nista nezna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan da li si se zaposlio? ako nisi posalji mi cv na dejan.cucic@sportvision.rs . trazi se prodavac sportske opreme u Somboru, obezbedicu ti razgovor ako si zainteresovan. pozdrav, 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kiki90 2 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: Backi Monostor Motocikl: gilera R 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav...trenutno jos nisam nasao nikakav posao..tako da sam zainteresovan ako ima sta u ponudi! Poslat cu vam svoj CV na mail...pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...