Bornslippy 51 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju polovna Flip-up kaciga Airoh Mathisse velicine L (59-60).Kaciga je kod mene 2 godine,a kupio sam je polovnu na forumu.Kaciga je u dobrom stanju,ima par ogrebotina (pala mi je sa retrovizora 2x),ali nije nista strasno.Unutrasnjost moze da se vadi radi pranja.Vizir ima par ogrebotina i uz kacigu dajem crni vizir koji nikada nisam montirao.Kaciga ide u originalnoj kutiji,sa njenim prospektima.Cena je 60e Igor 064/6126288 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Januar 31, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Au, bre, brate, kolike si postere nakačio ... prokuva mi komp dok ih nije pokazao ... i to na ovu 'ladnoću ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan A ja se jos bojao da ih nisam suvise smanjio Evo da probamo opet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...