Jump to content

Moto Zajednica

pomoc!!!

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 178 postova

pozdrav svima!!! pronasao sam 2 motora vespu LML 150 90' i neki kinez 125 sprint prince 2008' pa se dvoumim sta uzeti

vespa je vespa 1moto3.gif ali mali tocak i sl me vise odvlace drugoj strani pa ako moze kakva preporuka, savjet.... u napred hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Pa ako si ih pronasao vozi oba :takoje: . Aj sada ozbiljno... Tvoja nedoumica je cudna ali lako resiva. Cudna iz razloga sto biras izmedju dve totalno razlicite koncepcije motora a samim tim po meni i lako resiva. Samo treba da znas u koju svrhu ce ti sluziti motor. Puno teze je birati izmedju masina slicnih karakteristika. Razni saveti ovde ti nece mnogo pomoci vec ce te baciti u jos vece razmisljanje a verovatno ces citanjem ubaciti jos koji motor u razmatranje.

• Drug član, 1224 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Koliko para misliš da odvojiš za motor?

E tako ti je to Stefane koliko para toliko muzike. Uzmi kredit kod roditelja i kupi motor a ja cu ti biti zirant.:zdravo:

• Podržavam 1

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 750,Honda CB 500,Mondial 150

Vozio sam princa 2 sezone(18000km),solidno se pokazao.Glana mana kao kod gomile kineza su gume,ako se odlučiš za njega skidaj fabriče uzi neke normalne.A ima na prodaju vespa kompet restaurirana do šrafa.....pa ako te zanima.....

• Svrati ponekad, 178 postova

ovako1care.gif prvo da vam se odmah zahvalim sto ste mi odg pa....

oba mi se motora svidjaju znam da je neobicno ali od malena sam rekao da cu vespu kupiti i cuvati je kao old tajmera vespa fino ide salta brzine na ovu hladnocu je sastavila iz prve farba joj je losa, nije ulubljivana struja je nesto skrpljena samo da svetla rade i rucica pr kocnice je polomljena, nema je, znaci ima posla i to bi sa uzivanjem radio, sam cackao koliko mogu....250e

a princ je godinu i po u garazi inace je 2008. motor je kao nov pali i bez sauga sto je koliko sam se uputio prava retkost nov lanac 4000presao 500e taman koliko ja imam najradije bi da padnu oba 1nanana.gif vredi li to toliko i znate li za vespu nekoga da vidim ovi delovi koliko bi izasli. koliko sam video neki elektricar mu je stavio neku kutijcu mrak je bio nisam video dobro i preko nje razveo svetla pretpostavljam da joj je regler otisao jer cim se spoje normalno sijalice crkavaju

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Kad je vespa u pitanju javi se kolegi sa foruma Dejanu sa nick-om "KAWASAKI ZR 500 A"

On je u udruženju ljubitelja vespe i sigurno ti može pomoći oko delova i sređivanja :takoje:

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

Hvala Peki, poslao sam mu P.M.

LML je Indiska varijanta Vespe, o.k. nije se lose pokazala, mada ce svako ko vozi Piaggio Vespu da ti kaze da je Vespa Vespa odnosno Piaggio bolja...

cena za taj LML je o.k. ako ima uredne papire, rucica nije problem, sajla km sata isto...jedino ta struja treba da se vidi sta je ali bitno je da pali lepo i da salta brzine o.k.

Moj savet je da se konsultujes oko delova za popravku ono sto sam ti napisao, pa da vidis gde si...

U N.S.-u imamo par drugara i nadam se ako se odlucis da uzmes LML-a da mozda i na prolece pocnete da se okupljate negde u N.S.-u, pa i klub mozda da se pravi...

Pozdrav...

Dejan

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja