boldor 64 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li na forumu neko ima yamahu rd 350? Pitao bi par stvari u vezi motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Prosto neverovatno da na forumu niko nema rd 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Januar 31, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan koja rd 350? ima ih vise... vazdusara ili LC? pitaj sta te zanima mozda neko i zna a da ne poseduje motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 31, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na http://smk-klasik.com/phpBB3/index.php Ako se ne varam, ljudi sa tog foruma voze trke sa rd 350 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Posalji PP clanu 'pushthetempo',on moze svasta da ti kaze o ovom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Januar 31, 2012 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao RD 250 LC '81god. model bez YPVS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Januar 31, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao RD 250 LC '81god. model bez YPVS Ti si moj covek Interesuje me da li na rd 350lc,moze da se montiraju cilindri od 350 ypvs?Covek ima za prodaju rd 350 lc,a ja bi da kupim,ako pasu cilindri od 350 ypvs.On kaze da moze,ali mozda kaze samo zbog toga da ne bi odustao.Da li ti znas nesto konkretno?Hvala na odgovoru.pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10417 Napisano Februar 1, 2012 Hronični Motociklopata, 7303 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nisam uzivo video, ali sam nalazio slike na netu gde ima montirano cilindar od novijeg tipa YPVS na stariji tip, bar mi tako izgledalo, blok isti samo cilindri od YPVS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Februar 1, 2012 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan nisam uzivo video, ali sam nalazio slike na netu gde ima montirano cilindar od novijeg tipa YPVS na stariji tip, bar mi tako izgledalo, blok isti samo cilindri od YPVS Hvala na trudu.Najverovatnije da moze,ali treba i elektroniku menjati,treba servo motor,dosta komplikovano.Danas sam dobio ove informacije,od jednog bajkera iz madjarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...