johann 850 Napisano Januar 26, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Velika jednostrana reklama koja se kači na zid dimanzije 340 x 100 cm Unutrašnjost Cena 32.400,00 dinara http://www.kupindo.com/Ostalo/10015364_Svetleca-reklama-sa-fluo-cevima-velika Manja jednostrana reklama koja se kači na zid 160 x 100 cm Cena 16.200,00 dinara http://www.kupindo.com/Ostalo/10015353_Svetleca-Reklama-sa-fluo-cevima-mala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogled'o!!! Da na reklami pise PECENJARA ja bih odmaK dve uzeo ovako me ovaj natpis Zdrava hrana tako iritira... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 27, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam drmr za reklame, to mi lebac.....ok su, otkad su NS vlasti uvele harac, vishe sam reklama skinuo tamo nego postavio...pretpostavljam da je i ova iz te "berbe" Ako neko naleti reci cu, samo jel znas onaj vic za Lalu, perece i pekaru....? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan gde ovo povoljno,u ch Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 27, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja pogled'o!!! Da na reklami pise PECENJARA ja bih odmaK dve uzeo ovako me ovaj natpis Zdrava hrana tako iritira... Nema problem će da prelepimo u PEČENJARU gratis Tu sam drmr za reklame, to mi lebac.....ok su, otkad su NS vlasti uvele harac, vishe sam reklama skinuo tamo nego postavio...pretpostavljam da je i ova iz te "berbe"Ako neko naleti reci cu, samo jel znas onaj vic za Lalu, perece i pekaru....? Nažalost gradske vlasti su preterale, a reklama je plaćena nešto preko 800 eura Za vic nemam pojma.. gde ovo povoljno,u ch Pogledaj pažljivije kako je odradjena reklama... Naravno cena nije fiksna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1665 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno pogledao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 27, 2012 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam drmr za reklame, to mi lebac.....ok su, otkad su NS vlasti uvele harac, vishe sam reklama skinuo tamo nego postavio...pretpostavljam da je i ova iz te "berbe" Ako neko naleti reci cu, samo jel znas onaj vic za Lalu, perece i pekaru....? znam ja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 27, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan pogledao i nista nisam video,da nisam nesto propustio reklama ko reklama cena je malo zestoka bar meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Januar 28, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan pogledao i nista nisam video,da nisam nesto propustio reklama ko reklama cena je malo zestoka bar meni verovatno su skuplje u ns Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 28, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte predloge umesto da palamudite Može zamena za moto opremu novu naravno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 466 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jbga jos samo da naleti prodavac zdrave hrane sa novom moto opremom... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Januar 29, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jbga jos samo da naleti prodavac zdrave hrane sa novom moto opremom... Jebi ga sad ti Samo treba s lexana skinuti foliju i prelepiti po zelji.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan pogledao i nista nisam video,da nisam nesto propustio reklama ko reklama cena je malo zestoka bar meni ej brate ja sam se samo salio,cisto sam hteo da dignem oglas na vrh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...