Ata 0 Napisano Septembar 26, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao,ja sam Ivana,trenutno sam u Becu na postdiplomskim,imam 27 godina,vozim KLE,obozavam Kawasaki,i ne volim da me drugi voze!!! Kazu mi svi da imam malo ostriji jezik,pa se nadam da mi vi necete zameriti,u Austriji su vozaci motocikala veoma tolerantni,nadam se da ste i vi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki-pan 2 Napisano Septembar 26, 2007 U prolazu, 56 postova Lokacija: Skopje-Makedonija Prijavi odgovor kao problematičan Cao Ivana,dobrodosla !!!! I ja ne volim da me drugi voze, to nije strasno!! :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Septembar 26, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla na forum! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Eh sto je lepo videti zensko na motoru, hvala Bogu sve vas je vise. Dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Kawa tim je najjači Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 26, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Septembar 26, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra Ivana! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ciao Ata! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eh jos jedan Kawasakista, pa dobrodosla nego sto rece za jezik, pa dobro je trebati s'obzirom da vozis kawu ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Septembar 26, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan lepo ime...a lep i motor,,,,dobro nam dosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Mi sa kawama i malo ostrijim jezikom,kako bi se branili od raznih napadaca...,evo vec su tu . Pozdrav i dobrodosla! Kawasaki racing team ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ozn 31 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR.POPOVIC 0 Napisano Septembar 26, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Welcome to the Jungle Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Dobro-došla Ivana oštrog jezika i lepog motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Septembar 26, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan vaos Ivanice dobro nam dosla... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanzKS 1 Napisano Septembar 26, 2007 U prolazu, 67 postova Lokacija: Krusevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ata 0 Napisano Septembar 26, 2007 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam,hvala,nadam se da cu imati prilike i da vas licno upoznam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR.POPOVIC 0 Napisano Septembar 26, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam,hvala,nadam se da cu imati prilike i da vas licno upoznam! Nadam se ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 27, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i sa severa. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Septembar 27, 2007 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoslica... i sa juga (Budva), a sto se motora tice ;D pa, nije los... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem da mlada dama bude PR Kawa tima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR.POPOVIC 0 Napisano Septembar 27, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem da mlada dama bude PR Kawa tima SLAZEM SE!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Asphalt Cutter 13 Napisano Septembar 30, 2007 U prolazu, 3 postova Lokacija: Banja Koviljača Motocikl: Yamaha XJ-900 ('91.) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Ivani i dobrodošlica. Čestitke Kawasakistima na novom PR-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...