ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ništa me ne košta da i ovde potražim pomoć... Hitno mi je potreban dizel motor Deutz f3l modeli 912, 1012, ili 2012. Radi se o radnom motoru, 3 cilindra, snage oko 30 kW! Ako neko zna, ko prodaje ovako nešto, molim vas da mi javi! Unapred hvala 062/319-550 Ovako izgledaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 24, 2012 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Legendarna mašina. Za koje potrebe, ako smem da pitam? Da nije čamac? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima mali utovarivac sa ovakvim agregatom,kupio ga kod Perica na Bezanijskoj kosi,krivina prema novosadskom putu,mogu ga pitati da li zna ima li ko samo motor! Firma se zove Peric trans ili nesto slicno,bavi se uvozom masina,delova itd. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Januar 25, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam neki utovarivac O&K sa ovakvim motorom, fantasticna masina. Mislim da ces jako tesko naci, u Srbiji pogotovo ima ih preko ali cene im nisu ni malo naivne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan @Acim Treba mi za agregat za navodnjavanje, treba da pokreće pumpu. @StevanB svaka informacija je dobro došla, raspitaj se ako imaš volje @smedic Znam da je za takav motor dosta veliki problem kod nas, nasao sam nesto i preko, ali možda se nađe i kod nas... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Januar 25, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet (posto se bavim tako nekim stvarima) nadji neki zamenski motor sa 3 cilindra, IMR ili neki Ursus... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ali on hoce ovu nepoderivu vazdusaru... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ali on hoce ovu nepoderivu vazdusaru... Tačno, honda je... ovaj... Deutz je Deutz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ovog coveka iz Futoga on svasta dovlaci iz Slovenije tu je vikendom uvek.Ja sam kod njega nalazio dosta delova od Deutza Djuka 021 893 328 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 25, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj ovog coveka iz Futoga on svasta dovlaci iz Slovenije tu je vikendom uvek.Ja sam kod njega nalazio dosta delova od Deutza Djuka 021 893 328 Znam ga lično, bio sam kod njega sad za vikend, momentalno nema ništa opipljivo... Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Januar 27, 2012 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ima uvoznik ovih motora novih ali mislim da ti se i nabavna cena nece svideti kolika je u fabrici . vidjao sam ih u carinskom skladistu . probaj ako trazis nov da pojuris na netu ko im je uvoznik . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim da se oni vise ne prave ili se varam?Znam da te vazdusare nisu mogle da zadovolje Euro 3 norme pa je stala proizvodnja.Ako neko ima drugaciju informaciju neka kaze bas me zanima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Januar 29, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja mislim da se oni vise ne prave ili se varam?Znam da te vazdusare nisu mogle da zadovolje Euro 3 norme pa je stala proizvodnja.Ako neko ima drugaciju informaciju neka kaze bas me zanima. Prave se još uvek, nije to problem. http://www.deutz.de/live_deutz_products/html/display:index.de.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoTransalp 405 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da osvežim oglas Dakle, ako neko zna, gde ih ima na prodaju, neka javi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 15, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Italijani koriste motor od Africe kao pumpu za vodu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...