DonToni 570 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak i da bude sto manje posledica i za tebe i za tvog suvozac(icu)a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Septembar 26, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne znam po cemu je covek zakljucio da sam obilazio na raskrsnici,obilazio sam na delu puta koji je oznacen isprekidanom belom linijom,obisao sam jedno vozilo,vratio se u traku,vidim zastava ide pravo ne naglasava nikakvu radnju opet izbacim levi i krenem u obilazak kad covek odjednom namota naglo levo i pravo na mene valjda se setio da je trebao tu da skrene ali kasno...ipak dobro je proslo o cemu mi pricamo kada covek komentarise ,,uopste te nisam video" i pored sirene,dugog svetla,migavca pa nisam vozio stelt,ljudi pa covek nema retrovizore na autu,sledeci put cu da ga pitam pre skretanja da nece da skrene!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan zelim ti brz oporavak i tebi i motoru a nebi bilo lose kada bi nam rekao na kojoj je se raskrsnici to desilo da znamo (mi koji poznajemo sabac) Steta sto si morao sezonu da zatvaras bas padom, zbog budale koja neobraca paznju. Brz oporavak i za tebe, devojku(kojoj na srecu nije nista ozbiljno) i za Kawu. ja ne mislim nista lose, i ja bi isti popizdio i zigorio zbgo toga, al brate ne znam ko je budala tu u ovoj situaciji, bez uvrede, ako imate raskrsnicu i preticete u istoj a covjek skrece dje je predvidjeno da se skrene ?!?!?!?!?!?!?!?!? pfff , zato kazem kad te bog pogledao i kad je glava na ramena, moze se ozdraviti idemo dalje, smatraj se srecnim,s jedan na prdekalo i vozaaaaaaaaaaaaaaj brm brrrmr stari, nikako se ne slazem s tobom. koliko si puta uvatio sebe kad ides za BD ili CT pa da pretices auto i pored, recimo, dobro oznacene krivine ulijevo... znaci skretanje ulijevo za neko selo bla bla bla... i opet nikad nam se nije desilo sto se Ivici desilo, jer srecom nisu skretali za ta mjesta u to vrijeme. tip iz auta je ovdje napravio 2 greske, a to su 1. nije dao zmigavac 2. nije gledao retrovizor Ivica jeste pogrijesio sto se nasao u to vrijeme na pogresnom mjestu, i ako je oznacena puna linija e onda se moze smatrat krivim, ali ako je neoznacen kolovoz.... pa ne sprdaj se stari, glavu bi ovome otvorio da me tako obori na koji je trebao da gleda levi ili desni ?? :D sad se sjetih da nije ima` retrovizore pa dobro, da je zena bila za volanom ona bi vjerovatno vidjela motor jer se gleda u malo sminkersko ogledalce non stop Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...