Joca_GS 185 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pa druze ovako: u oglasima na mobile.de sam nasao ovog Varadera...zasto sam ga od ovog coveka uzeo?!? Covek drzi servis i lokal za Hondu i Ducati...motor je kupljen od njega u radnji NOV, onda je ponovo dosao u posed ovog coveka (sto ima radnju i servis) i on ga stavio na prodaju. -prvi vlasnik ovog Varadera je kako sam cuo dao ovaj doplatio i uzeo mladji...-Redovna servisna knjizica, uradjen veliki servis pre 3.000 km. Motor inace ima 55.000 km. Kada me drugar koji je otisao da ga vidi, nazvao, rece : "Jovane brate, najbolji do sada! -ne propustaj ovu priliku, motor je nov!" I tada mi je islikao sve sto sam trazio i poslao na mail, kada sam video slike :DDD ajooooooj nema nikakvih tragova habanja, da je izguljen bilo gde i slicno... od opreme ima sve potrebno (travel paket), centralni stender, grejace rucki bagster sediste, crash bar, cak su i gume nove... tako da sam rekao da ga uzme... da ne duzim....2005 godiste je motor, cena motora 5.300 evropskih novcanica i covek nije hteo ni da cuje za skidanje cene...msm ne bih ni ja, motor je vise nego odlican. Sa cenom njegovog prevoza do Srbije i carinom, sve znaci samo da ga ja registrujem izasao me ravno 6.200 eura... sad mnogi spekulisu da li je mnogo ili ne? - ja mislim da nije i jedva cekam da dodjem u Srbiju i vozim novo motorche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka te lepo sluzi !Ja sam napravio 30 000 sa njime i ne vidim mu zamenu za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze! evo jos neka slicica, kvalitetnija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 5, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Bas kao sto si rekao,pa ovo je kao novo. Srecno jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze...od nekih da kazem 15 motora od pocetka price o Vari pojurenih, ovaj je bio najbolji i najkompletniji sto se opreme tice! Hvala jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan eto zavrsi se jos jedna avantura sto se motora tice....ako nekoga nesto zanima moze slobodno pitati...jos jednom se zahvaljujem svima koji su kako-tako uticali na razvoj cele situacije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vukčević 100 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom,strasan je! A boja je top! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze evo i ja se pridruzih ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 443 Napisano Maj 9, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Joco,napravio si pravi izbor,nek ti je sa srecom i da napravis puno kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...