Jump to content

Moto Zajednica

XJ 600S Diversion 93 SAVET I NABAVKA

Recommended Posts

• U prolazu, 48 postova

Moj dobar prijatelj je eto jedva sakupio neku kintu i kupio XJ 600S DIVERSION1993 godiste..e sad treba mu jer je tako resio (ne na moj nagovor ) :neznam: ali je cvrsto resio da kupi ako neko ima disk i desnu cizmu,,,klesta da mu bude kao kod novijeg modela sa dva diska Diversiona!Zaboravih ujedno da pitam dali i jos nesto nisam tu naveo da treba za tu nadogradnju? Nisam mnogo upoznat sa tim modelom uopsteno osim sto sam imao samo prilike per puta da vozim te modele ali ne i u vlasnistvu!

Poenta je da hoce da ga transformisse kao noviji model sa dva diska ali samo prednji kraj !(tocak i kocnice) :zdravo:

hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12471 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Bojim se da ga to ne bi baš jeftino koštalo :). Teško će naći samo jedan štap, obično se prodaju oba plus disk i klešta, cevi, malo veća posuda za kočiono ulje...otprilike bi ga "pokrpilo" nekih do 500 E za sve to, daj Bože da bude mnogo manje ;)

• Zainteresovan, 952 postova

A da li noviji model ima isti promer diskova, onaj jedan deluje poveliki a i dobro koči, ako ne koči treba kupiti kvalitetnije pločice. Prijatelj treba više da se vozi a manje da mašta i na kraju najisplativiji upgrade je da da motor i doplatu za ono što želi.

• Svakom po zasluzi, 12471 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Kvalitetne pločice, teflonska creva i novo ulje = mnogo bolje kočenje.

• U prolazu, 48 postova

Bojim se da ga to ne bi baš jeftino koštalo :). Teško će naći samo jedan štap, obično se prodaju oba plus disk i klešta, cevi, malo veća posuda za kočiono ulje...otprilike bi ga "pokrpilo" nekih do 500 E za sve to, daj Bože da bude mnogo manje ;)

Sve sam mu to ja objasnio ipre postavljanja ove teme ali resio i kraj

Ako neko ima ili zna nekoga da prodaje molim vas drugari javite mi .......hvala u drugarevo ime ali i moje :Mina:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja