Brka 2 Napisano Mart 2, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite o njemu? Jel ste imali iskustva sa njim? Kako radi, kakav je sa cenama...? Komentari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Mart 27, 2006 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas njegov broj okaci ga ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 28, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan 013/851-390 063/326-079 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strom 3 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan uglavnom dobro odradi barem meni idosta je povoljan.ulje filter svecice pranje istelovanje karburatora 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
geza 0 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan da je jeftin neznam bas.motor mi nije namestio prosle godine a uzeo mi je 100 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican je sale ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Februar 2, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan sale je kraljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi stigao jedan ZX10 na kompletno sredjivanje a pre toga je bio kod Saleta u Beloj Crkvi na sredjivanju i covek ima samo reci hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Februar 3, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga je to Sale "sredio", ako ja sad kod tebe na "sredjivanju" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Sale je radio masinu a ja radim estetski izgled motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Februar 3, 2008 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, nisam dobro shvatio prosli post. Pomislio sam da nesto nije bilo u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano April 1, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan kuku kuku kuku sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
therock 0 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan ja imam losa iskustva sa tim majstorem.kada sam dosao prvi put kod njega,poceo je da mi prica kako on posteno radi.dok radi slika sve fotoaparatom kako nebi ispalo da uvaljuje delove....radio mi je generalnu na apriliu rs 125.menjao mi je klip,radilicu i navodno stavio je novi cilindar.sve to je naplatio preko 700E.Nakon 6meseci motor je crkao.sva sreca pa sam ga prodao 3m nakon generalne.kada ga je decko zvao i trazio fabricki cilindar,sale nije hteo vrati tj. ko zna gde je zavrsio taj cilindar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
albert 0 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Prekosavski Gejak Prijavi odgovor kao problematičan ja imam losa iskustva sa tim majstorem.kada sam dosao prvi put kod njega,poceo je da mi prica kako on posteno radi.dok radi slika sve fotoaparatom kako nebi ispalo da uvaljuje delove....radio mi je generalnu na apriliu rs 125.menjao mi je klip,radilicu i navodno stavio je novi cilindar.sve to je naplatio preko 700E.Nakon 6meseci motor je crkao.sva sreca pa sam ga prodao 3m nakon generalne.kada ga je decko zvao i trazio fabricki cilindar,sale nije hteo vrati tj. ko zna gde je zavrsio taj cilindar! I po cemu je lose iskustvo? Kako si ti ostecen, nerazumem? Ko zna kako ga je taj vozio, a Sasa ce sigurno da cuva vase stare delove po garazama a vi kad se setite dodjete ili nedodjete?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5831 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan He, he, posle 6 meseci? Pa ja ne znam dotle ni gde su ispravni delovi, a kamoli neka furda. I jos se cudite? Pa, jel motor lepo radio 6 meseci? Jeste. Jel znas kako ga je kupac vozio? Ne znas, imas njegovu verziju. Stvarno ne razumem cemu ova prica. Sustinski gledano, niko nije ostecen. Ako nisi odmah uzeo delove koji su zamenjeni... Ma, glupost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
therock 0 Napisano Avgust 9, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Vrsac Prijavi odgovor kao problematičan znam da je motor normalno vozen.dali vi smatrate da svakih 6m treba da se daje nekom po 700e za generalnu.ubacio je neki maslinasti cilindar od ko zna koje aprilie.i nemoze niko da me ubedi da je motor dobro namestio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5831 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 2997 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pa, dovoljno je da jednom /poslednji put/ nije sipao dovoljno ulja, da je vec jednom pre toga zaboravio, a poslednji put ga dokkusurio... Ima milion razloga da motor crkne. Jedan od njih je i los majstor, ali onda obicno crkne cas posla, u nekih 1 000, 2000km, mada i ranije. A posle 6 meseci, posle dva vlasnika /mozda i nekoliko onih -daj mi krug/, cisto sumnjam da je to majstorova greska. Isto je pitanje da li je razradjivan po fabrickim uputstvima kao nov motor. Pitanja za 6 meseci ima beskrajno. A i pojam "normalno" mi ne ide uz RS 125 . Ona je za gazenje i za placanje delova. Ako nesto ide /leti/ kao ona, onda brzo i strada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jel radi jos ovaj servis-Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 27, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan radi ima novi broj telefona 0649103102 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lowlander 78 Napisano April 17, 2016 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banat ravni Motocikl: Kawasaki z750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je tema stara i da niko duže vreme nije ovde ništa postovao. Želeo bih sve jedno da se nadovežem i ispričam vam moje iskustvo sa Saletom iz Bele Crkve. Unapred želim da naglasim da nikakva reklama nije u pitanju već moje lično iskustvo sa čovekom i bajkerom. Juče, tačnije 16.04.2016. oko 2 popodne na 2 km na domak Bele Crkve pukla mi je spojka na lancu i isti se razleteo uništivši mi raspoloženje u momentu kao i dobar deo "inventara na motoru" (ulubljen auspuh, pokidan zaštitnik lanca, pokidana zaštitna guma/klizač lanca, polomljena plastična dekna prednjeg lančanika,samleven alu držač zaštitnika lanca) ali bitno da je noga cela sve ostalo se da popraviti. Kako smo bili (nas trojica na motorima) na nešto više od 200km daleko od kuće nije mi bilo sve jedno. Telefonom sam se nakačio na internet i prvo našao nasumice broj nekog Nenada mehaničara (isto iz Bele Crkve) koji mi je veoma ljubazno i uljudno objasnio da ne radi motore i koji nas je uputio na Saleta. Sale je u vrlo kratkom roku izašao na lice mesta, uzeo lanac, odneo u radionicu, nabacio novi članak na mesto oštećenog (poslednji je bio skroz iskrivljen i razglavljen), doneo novu spojku, namotirao i nije želeo da uzme ni dinara. Nisam znao šta se dešava. Čovek mi je rekao "U nevolji si na putu i ja hoću da ti pomognem. Putuj dalje i neka ti je srećan put i javi mi kad stigneš kući". Eto u par rečenica bez trunke doterivanja. Stigoh ja kući, još sam zahvaljujući njemu uspeo drugu polovini dana da provedem u vožnji ne razmišljajući o trenutku koji je pokušao da mi uništi dan. Sad se jednino još nadam da će Sale održati reč i javiti se kad bude prolazio mojim krajem da sve to lepo zalijemo i malo se počastimo. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...