DraganNS 8004 Napisano Decembar 16, 2014 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da se javljanje adrese odnosi samo na one koji do sada to nisu ucinili!? Ako treba - ponovicu... Super su maje!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 18, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan proveravao,imam tvoju adresu.... Ajmo ostali saljite adrese...Majice ce biti gotove sutra.Hajde da pokusam u ponedeljak da vam posaljem. Isao sam do nekih brzih posta danas i najbolju ponudu koju sam dobio je 200din po primaocu.ja mislim da je to korektno ali ako imate neki predlog pisite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Decembar 20, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan poslao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, saljite adrese. Jer sam dobio tu cenu posiljke na 30 i vise paketa, inace je 250.ako vam i to odgovara ja cu slati kako mi ko posalje adresu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Decembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan posl'o!16.12.2014. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan posl'o!16.12.2014. ti si Dobar decko......poruka je isla ovim nevaljalima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ovako drugari,njih 19 su mi poslali adrese... sa tim idem u brzu postu ali neznam hoce li mi dati popust.tako da ocekujte da postarina bude oko 250din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sakupio sam sve adrese,hvala viberu,faceu,itd... sutra idu paketi javite kada stignu. hocu ovde slike kako vam stoje,jel jasno??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Decembar 23, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan i to je nesto!zamoli da ti kazu kada da ocekujemo cetvrtak ili petak?pa nam ostavi ovde obavestenje.hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Majice otisle,svima sem mojim kg-ovcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Majice otisle,svima sem mojim kg-ovcima. I svi će da dobiju majce pre nas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 24, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni javili, sutra stizu majeeee.. ozbiljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Majice otisle,svima sem mojim kg-ovcima. I svi će da dobiju majce pre nas.. Sada cu da ti donesem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Decembar 25, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan dobio majice, odlično izgledaju i odličnog su kvaliteta. Hvala koleZi Pantiću. a za slike malo kasnije. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan stigleee!hvala panto,deda mrazu moj! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 482 Napisano Decembar 25, 2014 Zainteresovan, 521 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sakupio sam sve adrese,hvala viberu,faceu,itd... sutra idu paketi javite kada stignu. hocu ovde slike kako vam stoje,jel jasno??? Stigle majce, super su! Samo sledeci put Jeci porucujem xs velicinu, sebi sam M, ali opusteno stajem i u S koja je na njoj. Nisam slikao belu, Jeca kaze da licim na bolnicara u njoj. Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Стигле <br style="font-size: 9pt;"> И за дивно чудо обе мушке и то права величина Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sakupio sam sve adrese,hvala viberu,faceu,itd... sutra idu paketi javite kada stignu. hocu ovde slike kako vam stoje,jel jasno??? Stigle majce, super su! Samo sledeci put Jeci porucujem xs velicinu, sebi sam M, ali opusteno stajem i u S koja je na njoj. Nisam slikao belu, Jeca kaze da licim na bolnicara u njoj. Hvala! Pa jedino preko jakne da je nosi... ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jos nista nije stiglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam im da nezure jer ti je rasturen motor pa ti ne zapinje.... :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8004 Napisano Decembar 25, 2014 Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo Tek veceras sam raspakovao i moram da priznam da sam prijatno iznenadjen profi pakovanjem i ukupnim kvalitetom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 25, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Stigle maje :-) Hvala Panto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1228 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi scooter club, 1656 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Stigla maJca i u daleku Palanku! Hvala Panti na ulozenom trudu... Hvala i Pantinoj lepsoj polovini sto je obezbedila racun za uplate! Evo jedan SENFI (sto kaze Cvarkov ! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan .... zahvaljujem mlađanom Pantiću na trudu I strpljenju . . . Majice su stigle I super su . . . jedino ..ja prevrnuh onu kesu naopako sve se nadajuću da će da ispadne koja stotka jevrića pride..kad ono ništa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pregledato detaljno,nema jevrica nigde... :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...