kiki-suzuki 2 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm vozim suzuki drz 400 sm k6, ali me nesto privlazi kawasaki Z 750..... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa bg 0 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 90 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...mislim da sam se izborio da ne prodajem TDM-a, tako da stara zelja, kupljen iznenada krajem juna, ostaje kod mene verovatno i sledecu sezonu...ovo je bila cudna godina, kako poslovno tako i privatno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10001 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 4484 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Neku novu komsinicu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 86 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 69 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC 690 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako Bog da KAWASAKI z750 NOV!!! uh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris mx1 0 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: Padina Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam se nedavno otarasio Gilere, treba citati Oglase . Najverovatnije cu da uvezem neki SRAD (97...), CBR900RR(95...) ili ako bog da neki K2 od 600ccm... To ce najverovatnije biti samo pred kraj sezone-razlog: KES naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgmoto 1 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno propelercic!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Octobar 31, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan yamahu virago 535 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 24, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan sada je sigurno da cu voziti z750 nov posto sam ga platio pre 15 dana i juce sam se cu sa culetom stize mi za pet dana narandzast cim stigne stavljam slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 24, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan sada je sigurno da cu voziti z750 nov posto sam ga platio pre 15 dana i juce sam se cu sa culetom stize mi za pet dana narandzast cim stigne stavljam slike Sad ćeš i ti biti u mojoj metro boji! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako sve bude bilo u redu onda KTM lc 4 400 ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Novembar 24, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan za sada i dalje Transalp, a sanja se jedan BMW 1200 adventure.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 24, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije i dalje FZ6 Fazer-a ali kandidati za sledeci motor su: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 24, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno pegasa 650 ili nadam se afrikicu ????a ako zaigram loto???????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Novembar 24, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan neki cetvorotaktni.... ;D ,ako prodam ovaj moj na prolece bice opet neki R, ali ozbiljniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Fazer 600 , ako se banka slozi da odobri kredit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Sa mojom bivsom Yamahom sam se slatko navozao i prodao je krajem prosle sezone, a za ovu godinu se planira nesto 600-750ccm po mogucstvu neki Suzuki GSX... Ali videcemo sta ce $$$$ da kazu... Nista nije sigurno, ali konacno se nadam nekom "pravom" motoru. Zujalica je bila zabavna, ali nije to taj osecaj... :) Pozdrav svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker bez motora 0 Napisano Mart 8, 2008 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan prijao bi mi srad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Mart 8, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hornet 900, ... ;D ; Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 206 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se jednom DR-u 350 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki GPZ 500s Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlja HONDA CBR 900 RR Fireblade. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peacemaker 0 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Harley Davidson Prijavi odgovor kao problematičan Royal Enfield DIESEL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da cu na sajmu da kupim kawasaki gtr 1400,ako ne ,onda sledece godine sigurno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 8, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 50% ocu a 100% necu mt3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan I ove sezone mog "zekonju".Ali imam neke planove da promenim malo izgled.I suvise je saren,sto nije u mom fazonu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...