Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 18, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jel se meni cini, il sinoc na tv videh ono poljance i onaj objekat na njemu poplavljen ? moze biti... slikao sam mesto, poplavljano je oko 50-60cm vode... (ali crkla mi kartica i nemam fotke) Dobro je to, pre neku godinu podigao se nivo vode za 3.5-4m, tog objekta nije bilo, ostao samo krov 100-200m nizvodno.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan E pa onda je doooobro, čim se niko nije udavio onda nema veze, proplivaće i ko nije... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 19, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan voda se povukla, danas bilo čišćenje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan da rešimo, hoćemo ili nećemo ražanj? Ja sam za to da ispečemo zivuljku u pekari.. a na licu mesta kotlić i roštilj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva pekara, ražanj bre, onako kako smo uvek radili, pekara je promašaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva pekara, ražanj bre, onako kako smo uvek radili, pekara je promašaj. Nebih rekao, šta ako bude loše vreme? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude loše vreme taktički ćemo se povući sa lokacije A na lokaciju B, uzvišenje na kome mi nećemo najebati nego ćemo gledati kako najebavaju oni ispod nas. Kako je išla ona parola: živimo u miru ali smo spremni kao da će sutra biti rat. E pa tako i mi, nadamo se najboljem a ako krene po zlu eto, žrtvovaću se kod pekarke. Pa neko mora da najebe zbog svega i ako je mlađa i sisata nemam ništa protiv da to budem baš ja. Dakle, pripremamo se kao da je sve idealno. Ukoliko nas potrefi sranje treba da se sklonimo na drugu lokaciju, na suvo i bez blatišta pa ćemo u tom slučaju meso odneti u pekaru. U prvoj varijanti prostor i logor otvaramo ka spolja, ka prirodi, vodi, ražnju, posetiocima... a u drugoj ka unutra, usmereni jedni ka drugima. Za to je idealan natkriveni prostor kao trem gde bi vreme provodili zajedno a ne svako ispod svog šatora. Ako nemaš sliku u glavi na šta mislim onda bi recimo Kisač bio dobra ilustracija, i da je udarila kiša mi bi bili tamo gde smo bili, šatori bi bili na kiši ali bi se preraspodelili u one koji ne puštaju vodu i to je to. Opet, u tom najgorem mogućem slučaju nije nam važno ni da smo pored vode ni u šumi i ladovini. U tom slučaju je važno da smo u zavetrini, da možemo da zajedno provodimo vreme a da ne kisnemo, da je suvo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je najbolje da ispečemo u pekari zivuljku, treba da sa salje ražanj ovamo, pa još da se gazda predomisli oko toga dali smemo vatru da palimo... Najbolje na licu mesta kuvamo kotlić, i roštilj(ima ozidan), a pečene prepustimo pekarki.. Natkriven prostor ima, šank, ako počne kiša svi će stanemo oko njega koliko nas u ovom trenutku sigurno dolazi... I Zašto se samo ja i Vuja raspravljamo? Ima još neko nešto da kaže? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan A možemo da se razjurimo i vidimo razne prognoze. Ja sam video jednu i po njoj me najviše blato sekira, drugih briga nemam. http://www.naslovi.net/vremenska-prognoza/ Imamo li bolju, precizniju prognozu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan nema blata na lokaciji! ima peska, šljunka, i zemlje na kojoj je trava 10tak cm... Zemlja je suva, upila svu vodu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan vreme.yubc.net/ Ima po gradovima, ali menja se iz dana u dan.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 20, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan imam ja prognozu PEKARKA IMA DA PADNE ZA SLOBODU PRASICA samo da se nedje dobrovoljac,ti vujo kao idejni vodja nesmes da se zrtvujes,i mator si ble ko biblija,na mladjima je to da urade Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Bokili... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 20, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje glasi, da li se kupuje piće u objektu i pokojim cenama !!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 20, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje moje je : po kojoj ceni se plaća piće u objektu, ko ćeda kolje, šuri, redi prase i po kojoj ceni ?? a da bi se to odradilo treba se tamo biti u rano jutro sa svim potrebnim novcima, jer još se Nezna pošto je ta životinja !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 20, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan ahaha, kojim novcima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Krenuću u petak da bih stigao oko podne, Mihac će biti tamo, Duki takođe... dovoljno nas je da savladamo jedno prase. Mada bi lepo bilo da znamo koljača i cene koje je Mihac naveo, manje je posla kad stignemo pa imamo više vremena za druge stvari. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja donosim kotlic,odoh danas kod drugara da ga pokupim,da me neko ne preduhitri,covek je opremljen ima dva komada,normalno uzimam veci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Naši se prijatelji povukli su se nazad i ne idu zbog vremenske prognoze vreme 10 dana Tako da i ako dolazimo samo ja i Flox dolazimo kombijem???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma treba to uzeti sa rezervom,ne verujem da ce biti bas toliko kise.U svakom slucaju mi vas cekamo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje moje je : po kojoj ceni se plaća piće u objektu, ko ćeda kolje, šuri, redi prase i po kojoj ceni ?? a da bi se to odradilo treba se tamo biti u rano jutro sa svim potrebnim novcima, jer još se Nezna pošto je ta životinja !!!!! e moj prijatelju mnogo ti trazis ,pa jos i cene da ti se kazu ,pa gde toga ima vidis da se nista ne placa pije se dok se ima ,prase se pece gde se stigne ,ima sponzora za ovaj skupo kako se meni cini sve je gratis ..... svaka cast organizatoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KATAKLINGER 47 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 577 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: TS 250/3,ES 125 TROPHY , ,Yamasaki 150 skuter, Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje moje je : po kojoj ceni se plaća piće u objektu, ko ćeda kolje, šuri, redi prase i po kojoj ceni ?? a da bi se to odradilo treba se tamo biti u rano jutro sa svim potrebnim novcima, jer još se Nezna pošto je ta životinja !!!!! e moj prijatelju mnogo ti trazis ,pa jos i cene da ti se kazu ,pa gde toga ima vidis da se nista ne placa pije se dok se ima ,prase se pece gde se stigne ,ima sponzora za ovaj skupo kako se meni cini sve je gratis ..... svaka cast organizatoru bez komentara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Naši se prijatelji povukli su se nazad i ne idu zbog vremenske prognoze vreme 10 dana Tako da i ako dolazimo samo ja i Flox dolazimo kombijem???? ovde nema kise za petak, i subotu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 21, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje moje je : po kojoj ceni se plaća piće u objektu, ko ćeda kolje, šuri, redi prase i po kojoj ceni ?? a da bi se to odradilo treba se tamo biti u rano jutro sa svim potrebnim novcima, jer još se Nezna pošto je ta životinja !!!!! e moj prijatelju mnogo ti trazis ,pa jos i cene da ti se kazu ,pa gde toga ima vidis da se nista ne placa pije se dok se ima ,prase se pece gde se stigne ,ima sponzora za ovaj skupo kako se meni cini sve je gratis ..... svaka cast organizatoru NEMAM KOMENTAR!!!! OVO NIJE KLASICAN MOTO SKUP!!!! I AKO DODJE 20 ljudi odlicno je!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 21, 2012 (promenjeno) MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sponzora, ko jos hoce da bude sponzor MZ Skup-a? mi vlasnici, vozaci i ljubitelji okupimo se jednom godisne i to jedva.... DA DODAM, ko nece ili ne moze, ne mora da dodje!! NIJE OVO OBAVEZA!! Promenio Maj 21, 2012 član Šumi Zmajček Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...