Šumi Zmajček 1287 Napisano April 10, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Znaci zena i ja 4000 dinara. ako sam dobro razumeo. Pozdrav drugari MZ-ovci. ne!! nego 2000.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 10, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da lepse polovine ne bi trebale da placaju nista. Tako je!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 10, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ha Sumi,preduhitrio sam te za nekoliko sekundi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 10, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako polovina nije lepša, ajd sad`.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U tom slučaju ona plaća ati ništa(ako si ti lepša polovina) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan E, da... koliko vas vodi svoje zene, devojke, svalekre, svastike, sestre, drugarice..... mislim ako uspem da dodjem sa curom da ne bude jedino zensko pa da se smori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 11, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ispadosmo mi ekipa smorova.Nemoj mi reci da ce joj biti bolje sa jos par nepoznatih devojaka nego u muskom, nadasve sarmantnom drustvu, veselog karaktera i totalno ne nametljivi. Znaci,devojka ce imati super provod a ti siguran.Ako budemo pravili neke skakljive scene kao u Jasenovu, najavicemo blagovremeno te ces se ti kao svaki MZ-jas ispreciti svojim telom i postedeti devojku neugodnih scena.Dajemo casnu MZ-jasku rec. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Mi se još nismo dogovorili ali valjda Rijeka - Split - Sarajevo - Arlije 865 km Dva tri MZ a ostali još ništa se nezna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 11, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura ! Biće nam drago da se i ove godine druzimo . Ja sam siguran da će cas biti više !. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Cekam Beocince da se izjasne, jer stvarno bi mi bilo zadovoljstvo da se druzim sa vama. Moji drugari voze motore od 125cm pa do 1700cm i nesmeta nam da budemo dobra ekipa jer gledamo ko vozi a ne sta vozi. Ima nas starosti od 19 do 63 godine zivota i svi smo u koloni isti. Domacini na vreme cemo vas obavestiti { i uplatiti } koliko nas dolazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 12, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ispadosmo mi ekipa smorova.Nemoj mi reci da ce joj biti bolje sa jos par nepoznatih devojaka nego u muskom, nadasve sarmantnom drustvu, veselog karaktera i totalno ne nametljivi. Znaci,devojka ce imati super provod a ti siguran.Ako budemo pravili neke skakljive scene kao u Jasenovu, najavicemo blagovremeno te ces se ti kao svaki MZ-jas ispreciti svojim telom i postedeti devojku neugodnih scena.Dajemo casnu MZ-jasku rec. Ma daleko od toga, ali mislim da su joj preko glave price o ciulindrima, klipovima i karburatorima... koje slusa svakog dana ma samo da uspem nekako da zatvorim finansijski krug i eto nas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 12, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Obecavamo da cemo pricati samo o tekucim modnim trendovima i novim stremljenima u umetnosti i sve to preliveno lakim tracevima sa estrade....to pali garant! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 12, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Obecavamo da cemo pricati samo o tekucim modnim trendovima i novim stremljenima u umetnosti i sve to preliveno lakim tracevima sa estrade....to pali garant! Ma nije ona takva, dovoljne su price o rock'n'roll-u, i o putovanjima... samo da se ne zavrsi svaka prica sa: "...i tu mi je proklizao konus na radilici... pa krenem da rasturam kad ono nemam radapciger..." :lol: 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano April 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije ona takva, dovoljne su price o rock'n'roll-u, i o putovanjima... samo da se ne zavrsi svaka prica sa: "...i tu mi je proklizao konus na radilici... pa krenem da rasturam kad ono nemam radapciger..." :lol: ma kad mi prokliza konus ne treba mi radapciger... to su cari nasih putovanja.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 12, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je R`n`R u pitanju,ja sam taj. Svi u mom komsiluku kazu da sam bas ja upropastio isti. Evo, pokazi joj ovaj moj tekst inspirisan jednim koncertom u Beogradu : O jednoj mladosti… ....kao sto rece naslov pesme U nasem gradu je u poslednje vreme pokrenuta akcija koja ima zajednicki imenitelj za sve ucesnike a to je:dopuna penziono-zdravstvenog fonda raznih rock grupa i pojedinaca cija imena ne sijaju sjajem zvezda vec decenijama i borave na prasnjavim policama nasih secanja odakle su vaskrsli i nude nam malo "povratka u mladost" sa zagarantovanim povratkom u zamenu za pisljivih 10-20 evropskih moneta..Mi sve to znamo ali bi da se kurvamo sa mladoscu pa pohitasmo da se prisetimo kada vec ne mozemo da se vratimo u "to vreme".Nekoliko aktera ove gerijatrijske akcije su: Bjelo Dugme, Deep Purple (bez Ricija), Arsen Dedic (u pauzi izmedju dva infarkta) , Indexi (pre smrti jednog clana).......u najavi su Roling Stonesi (oni su ,ocemo-necemo vec nekoliko godina) i da ne nabrajam dalje. Ja sam odolevao svim ponudama do ove o kojoj pisem a to je grupa TIME i Dado Adolf Topic. Ni u snovidjenju ,Tajmovci u Beogradu u originalnoj postavi, Mogao sam da verujem da ce Mocart i Salijeri da sviraju zajedno sa Frenk Sinatrom ali za jednu grupu koja je na ovim prostorima bila predodredjena da se raspadne zato sto je bila jedna od prvih ozbiljnih svirackih grupa stare Juge. Potegnem prijatelje jer je kocert bio rasprodat ko bonovi za zejtin "onih"godina.Uspem da budem uveden i da imam privilegiju da uz 10-tak ljudi prisustvujem tonskoj probi sto je bio poduhvat jer institucija "redara" je odavno ukinuta i mesto momaka sa crvenim trakama oko jedne ruke sada na vratima borave neki Chernobil genetski ispadi u jaknama izvrljanim security...security.Divni su samo nemaju moc komunikacije.Sladak je kiborg, a jel` vas? Sat vremena pre pocetka masa je pustena.Dupke pun SKC. Koristeci se visedecenijskim iskustvom na ovakvim manifestacijama,zauzeo sam mesto na stepeniku pored kamere.Posto je se masa primirila i zauzela mesta,gledam,ne verujem.Ono sto vidim je,90 % ljudi koji svojim godinama vise prilice da su dosli na 30 godina proslave mature negoli na rok koncert.Preostalih 10% su klinci 20-tak godina starosti.Prvo pitanje je da li su to deca prve ,zastupljenije grupe??? Smenjuju se celave,sede,glave sa naocarima.Primecujem i dosta "tetki" ,zenskih istog godista.Pomisljam,ljudi ,pa ovo je skup visokog rizika a ispred ni jednog vozila hitne ili murije?Pokusavam da se setim godine Adolfovog rodjenja, on je dosta,dosta stariji od mene,da li ce izdrzati posto koncert nije jos ni poceo a u sali je toliko toplo da pocinje da mi se magli pred ocima i mislim da cu biti prvi koji ce se onesvestiti i biti na sopstvenu bruku iznesen na noslima pred kamerama.Odvikao sam se obicaja na ovakvim skupovima a to je pusenje koje proizvodi toliki dim da sam mislio da su roudiji ostavili dim masinu na bini ukljucenu na "keca". Gledam po "galeriji" nebi li vid`o neku poznatu facu.Eno ga Dejan Cukic,Brzi(ne narodnjak vec rok gitarista ) sledi, ne,ne mogu da verujem...jedan od tri pandura iz vrha.Prva pomisao je da je tu sluzbeno da zbira ko sta radi.Sledi bivsi prmijer vlade Zivkovic sa zenskom a do njega,ne,ne mogu da verujem,Babura,basista bivse grupe Siluete.Frizura mu je ne promenjena jedini mu je nijansa dosta svetlija.Do njega je Marko Jankovic bivsi ili je jos voditelj. Tu je pod obavezno fan Dade koji se najvise deklarise a to je Djordje David, dugo sam mislio da je to duet dok nisam video coveka. Pet minuta posle 21h (ja sam vec 2 cuke na nogama) majstori izlaze i pocinju da redjaju stvari sa prvoga albuma.Zvuce odlicno mada su u "trojku" a sve te stavri su svirane na ploci sa 7 ili 8 razlicitih instrumenata i tako su urezane u nase muzicke memorije.Svi pevaju i cupkaju,onih 10% klinaca skacu k`o maniti, ima i cupavih koji masu kosama.Tu su i dva transparenta.Na jednom pise:Dado, za koji zivot da se rodim.Taj je ne primeren jer vecina prisutnih su blizi drugoj krajnosti a ne rodjenju cak i ako je pitanje filozofsko. Drugi nisam uspeo da procitam ceo jer su mentoli bili u prvome redu te ih je masa htela ugaziti jer su ga drzali Dadi ispred lica te veci deo sale nije uspevao da vidi omalenog Adolfa. Taman sam pomislio : ala tuku starci kad, stize prvi demant.Dado se skida, brise peskirom ,sve cesce pije vodu i isprekidanom pricom pocinje da ispunjava vreme izmedju dve pesme i sam primecujuci da mu ovo lici na festivalske najave a ne na rok koncert. Pocinje da se izvinjava da mu je pre vruce.Vedran (gitarista) ,klima glavom u znak ne sigurnosti ishoda koncerta.Gledam, razmisljam,ovi nece da preteknu sviranje stvari sa drugog albuma. Da skratim,koncert ide dalje u istome tempu i postize kulminaciju sa "Rokenrol u Beogradu" i totalni picvajz sa "Makedonijom".Najzad je proradila Vedranova gitara koja je do tada bila nekako u drugome planu. Posle krace govorne pauze gde su iznesena trenutacna emotivna stanja gostiju i procitani nalazi EKG-a svirane su dve nove stvari i najavljen je dalji rad i buducnost grupe Time.Jedna pesma od novih se zove "Evropa" i deo teksta ide: ...oko njene kuce nema ograda a ja od zica ne mogu ni do Beograda>refren>don`t fuck me....fuck you....a ti si mi obecala demokraciju..... Po zavrsetku pesme iz publike je se culo : Dado-srbine! sto je izazvalo smeh i ovih dole i ovih gore. Kako je i sam priznao, Dado gubi kontrolu nad koncertom i pocinje razgovore sa prvim redovima koji se suludo zabavljaju , pevaju, skacu.Na pitanje sta jos nismo svirali neka klinka dobacila :Divlje guske na sta je Dado iznenadjen rekao: kako ti tako mlada to znas a ja sam je zaboravio...onda je nastao dogovor oko nacina prekidanja koncerta koji je prerastao iz pesme "Elizabet" u ala Balasevicevu "Snasu" ali u rege fazonu gde je Dado otpevao-ispricao celu istoriju Time na opsti smeh publike.Usledio je bis i opet "Roken rol u Beogradu". Posle ove pesme i poklona muzicara publika je disciplinovano posla kucama kao i sto dolikuje prosecnim godinama posetilaca. Sa zaljenjem konstatujem da sam pogresio sto nisam poneo foto aparat jer ja sam jos u vremenu kada nis udozvoljavali iste da se unose na koncerte.Moram priznati da smo uspesno zamenili emocije. Jutros sam jedva ustao.Cetiri sata stajanja od toga dva u ekoloski ne podnoisljivim uslovima su ostavili traga na mene.Saznajem od moje zene da su upravo u toku radovi na uvodjenju ventilacijskog sistema u zgradu SKC-a sto ce verovatno doprineti da jos koji puta mozemo prisustvovati nekoj arheoloskoj razmeni iskopina (emocija) sa pozitivnim krajem po zivote ucesnika. Beograd 17.02.2006 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 12, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jbt-e, od ovog moze da se rikne ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano April 12, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedva pretek˙o... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano April 12, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, veoma nadahnuto štivo! Vidi se da te je koncert emotivno pogodio k'o babu šlog. PS Uf, bre, gene, što ne bejah i ja tu, pa kud puklo, da puklo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 13, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo,vrlo inspirativno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano April 13, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dado je rodjen 4 godine posle WW II mada je izgleda i posle 4 god u kraju odakle je on (Nova Gradiska) bila popularna ona "druga" strana pa se majka osmelila da mu nadene ovakvo zvucno i bombasticno ime Avaj, ja sam veliki postovalac Topicevog lika i dela i veoma mi je drago sto sam procitao ova tekst i u neku ruku mi je krivo sto nisam prisustvovao ovoj niti ni jednoj njegovoj svirci . Iskreno se nadam da ce se taj negativni bilans u buducnosti promeniti ! Sjajan tekst, evo odmah sam ubacio Time na playlist-u Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano April 13, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Istina, ljudi smo, nije sve u opravkama... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts-chopper 113 Napisano April 14, 2012 Drug član, 1306 postova Lokacija: Nish Motocikl: MZ-ts 250/1 (custom) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam se lose izrazio, daleko od toga da je MZ svet smor... iskreno ovo je najprijatnije "mesto" na internetu... pogotovu zbog toga sto se sa velikim brojem ljudi znamo licno, ili sto bi rekli stranci "face to face". U Ovcar banji mi je bilo zaista prijatno, (a i chopperki) i stvarno smo prosle godine bili smoreni sto nismo bili u mogucnosti da dodjemo. Ove godine ulazem nadjutske napore da se nekako uklopimo ali, eto nezvesnost do samog kraja ne zavisi mnogo od nas. Mz-skupove nikada nisam posmatrao kao obican moto skup (iako se i na ostalim skupovima srecemo sa dosta prijatelja), vec kao neko porodicno okupljanje... Jeste da smo svi razliciti i svako od nas je specificna licnost, ali opet, kada bi "neki tamo" psiholog trebao da nas analizira, shvatio bi da svi imamo dosta zajednickih osobina... Motori koji nas povezuju su samo jedna od posledica vec izgradjene zivotne filozofije koja podruzemeva pre svega: -sve ono sto je "ne-fensi" - nematirijalizam - cast i cestitost - vrednovanje ljutskih osobina - saosecaj i solidarnos - naravno i onaj osecaj slobodoumlja i slobode da se po nekad ispolji ono divlje u nama - i za kraj, nekako smo svi (manje ili vise) "zakaceni" tim R'N'R-om Sve navedene osobine su samo dovele do toga da svi ti "cadjavi" motori pronadju nas kao licnosti i izaberu nas za svoje "vlasnike"... neki su u medjuvremenu promenili motore ali filozofija je ostala niko nije postao "sminker". E ZBOG TOGA VOLIM MZ-SVET...dace Bog da se vidimo... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano April 14, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Dečki a šta je s našim prijateljem FLOYDOM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 14, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam vise puta pricao sa njim, kaze da puno radi i nestize da svrati na forum. Dal je to il nesto drugo - neznam . Prosle godine je vozio Yamahu FJ 1100 ( il 1200 ), pa je prodao, sad ima neku enduru od 600 ccm ( Hondu il Yamahu ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...