Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 5, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mada kad malo bolje skontam u pravu je coek mozda bi na Kubi u Havani bila veca zajebancija nego u Arilju kako smo bogati tesko da ce pola ljudi doci i u Arilje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Počinjemo sa glasanjem. Predloge je sublimirao Mihac na 6. strani pa sam ih kao takve ubacio među ponuđene odgovore. ja cu da otvorim glasanje ,moj predlog je ako vec mi pravimo skup da to bude u srbiji Sada je 5. Skup MZ Sveta što znači da smo do sada imali 4. U ovoj temi navedeni su kriterijumi po kojima biramo lokaciju. Opet, ova je tema u tesnoj vezi sa predhodne četiri koje takođe treba pročitati jer se sada samo nastavljamo na sve što je bilo predhodnih godina. Među ponuđenim odgovorima svaki lokalitet je u Srbiji zato što je MZ Svet reprezent MZ populacije Srbije. Na naše skupove dolaze prijatelji iz drugih država koji reprezentuju MZ populaciju države iz koje dolaze dok smo mi, eto, odavde. Arilje je takođe u Srbiji, ovo ovde Arilje u ovoj ovakvoj Srbiji. Dakle, kao i predhodnih godina, pravićemo sasvim sigurno Skup u Srbiji tako da je Kukul dobro rekao i za sada i retroaktivno za sve četiri godine. Neka bude u Srbiji pa šta bude! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi skupovi van Srbije???Neko je sipao hipenol mesto dvotaktola???Jedva se skupimo jednom godisnje i to deo clanova ne dolazi ako je skup na suprotnoj strani drzave...Treba da se vidi ima li vremena za jos neki predlog ali kako sada stvari stoje, spali smo na jedan.Odbrojavanje treba da pocne i da damo datum kada se krece u ozbiljniju organizaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Počinjemo sa glasanjem. Predloge je sublimirao Mihac na 6. strani pa sam ih kao takve ubacio među ponuđene odgovore. ja cu da otvorim glasanje ,moj predlog je ako vec mi pravimo skup da to bude u srbiji Sada je 5. Skup MZ Sveta što znači da smo do sada imali 4. U ovoj temi navedeni su kriterijumi po kojima biramo lokaciju. Opet, ova je tema u tesnoj vezi sa predhodne četiri koje takođe treba pročitati jer se sada samo nastavljamo na sve što je bilo predhodnih godina. Među ponuđenim odgovorima svaki lokalitet je u Srbiji zato što je MZ Svet reprezent MZ populacije Srbije. Na naše skupove dolaze prijatelji iz drugih država koji reprezentuju MZ populaciju države iz koje dolaze dok smo mi, eto, odavde. Arilje je takođe u Srbiji, ovo ovde Arilje u ovoj ovakvoj Srbiji. Dakle, kao i predhodnih godina, pravićemo sasvim sigurno Skup u Srbiji tako da je Kukul dobro rekao i za sada i retroaktivno za sve četiri godine. Neka bude u Srbiji pa šta bude! tako je brate Vujo u srbiji da bude ,za neke koji nisu razumeli sta sam napisao evo objasnjenja,nije mi uopste bitno ko i gde ce organizovati skup i u kojem delu srbije ja cu doci ,nadam se da su sada pojedinci razumeli a povodom pojedinih textova koji su rekli ako bude dalje od bla bla kilometara ja necu doci ,nadam se da ce i oni doci ako bude i malo dalje od zeljene kilometraze ipak se mz voli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Mart 6, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo pise u naslovu teme " 5 skup MZ sveta " - znaci nas skup u nasoj zemlji. U drugim temama pricamo o odlasku na druge MZ skupove u druge zemlje ( Rumunija, Madjarska. . . ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Glasam za Srbiju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Mart 7, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Glaso Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan E ....i ja glasao jos juce nego se nisam prijavio da sam to odradio a sad idem da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Još par dana pa zaključujemo glasanje a nakon toga prelazimo na dogovor o kotizaciji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 7, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis, KOTLIĆZACIJA?Koliko sam razumeo, ove godine bi trebao da se u kulinarsku ponudu uvede i kotlić...ha-ha. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 7, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mislis, KOTLIĆZACIJA?Koliko sam razumeo, ove godine bi trebao da se u kulinarsku ponudu uvede i kotlić...ha-ha. KAZAN! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 7, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan necu da glasam iz jednog razloga - najverovatnije necu moci da dodjem. a da neko ne misli da bojkotujem ili sta vec, razlog je sto mi je motor u nis, a ja u nis ne mogu da stignem iz bele crkve pre petka uvece ( i to mrtav umoran). takodje, u nedelju moram nazad za bc jer se u ponedeljak, jelte, radi. to znaci da bi mogao da krenem tek u subotu prepodne, i da bi se morao vratiti u subotu vece. a to je, priznacete, za ovo vreme malo tesko izvodljivo sto se finansija tice. (odavde se izuzima mihcov predlog kladova, to bi jos i mogo da ispratim odavde, kolima ili koleginim ts-om) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za varijantu da to bude na steni pored banje u okolini tise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan banju pored tise cemo da nadjemo, ali stenu tesko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kukul cb 500 s 6 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 147 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šumijev kraj "Zuta Stena" Lijanov predlog "Mataruska banja" MZ (Mihac) "Kladovo i okolina" predlog "Tisa" banju pored tise cemo da nadjemo, ali stenu tesko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kada ce taj skup ? Šta se zajebavate, mi čekamo !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo je sa glasanjem, ove godine 5. Skup MZ Svet-a održaće se u Arilju. Ko ima predlog o visini kotizacije i specifikaciji troškova? Šumi, jel ti živ žiro račun? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 12, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Šumi,vec si negde bio objavio ali ne znam na kome mestu a to je,mapa i opis puteva i prilaza,predpostavljam da baratas kilometrazama i ostalo sto je potrebno ljudima koji ne poznaju ovaj kraj.Ti si precizan u tome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 12, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan malo kasnije pisem sve, mislim da je živ još račun, proveriću sutra u banci. Ovak od Bg ima 170-190km zavisi od rute, od Ns ima 210-215km, od Zaječara oko 220-225km, od Niša 270-290km i Sv 155km. Moze se doći sa severa preko Čačka Kragujevaca i Valjeva. Sve ostale detalje pitajte. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 13, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Racun je u funkciji!! 205-9011004139008-84 Šumilov Aleksandr. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi u kojoj banci,jer ako se uplata vrsi iz neke ekspoziture iste banke onda ne uzimaju proviziju,a svaki dinar dobro dodje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.planplus.rs/ Evo ovde mozete videti puteve i razdaljinu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 13, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Napisi u kojoj banci,jer ako se uplata vrsi iz neke ekspoziture iste banke onda ne uzimaju proviziju,a svaki dinar dobro dodje. U Komercijanoj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Mart 13, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.planplus.rs/ Evo ovde mozete videti puteve i razdaljinu. Dobra je ova opcija za koju nisam znao kod PlanPlus-a.Jos ako je tacna, do OO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 13, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan tacnoje !! do Arilja 168-173km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...