sparco 149 Napisano Octobar 1, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e jbg urke, znaci ja moju sto stize da otkazem onda,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ti se baviš turistikom mani se R-ova nema sreće u tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 2, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan kasno vec sam se "zajebao" pa stize repsolka za koji dan svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Octobar 3, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan sta mislis ti pod tim visina nije za taj tvoj motor ? Pa 184 cm i nije visina da igram košarku,ali je mnogo za R-a novije generacije,a mojih 120kg težine samo pogoršava stvar. na onoj slici sa K5 izgledaš kao da imaš 2 metra, kad ono iste smo visine. samo sam ja šlank! ;D kasno vec sam se "zajebao" pa stize repsolka za koji dan svega sparco neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 4, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan na onoj slici sa K5 izgledaš kao da imaš 2 metra, kad ono iste smo visine. Jbg jedem šta da ti kažem,a i K5 je motorče za zakržljale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...