Vlada GS 190 Napisano Januar 17, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih ocuvanu jaknu za suprugu. Visoka je 170cm, tezina 58kg.....ili ovde ili na PP. Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Januar 17, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam sto se mesam, al' imas nove u louis za 60-70 e, ako odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 20, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozovi SSNOOPY-mislim da ima slike SUOMY jakni pa ako ti odgovara......javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Januar 23, 2012 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Imam koznu odgovara toj velicini,potektori laktovi i ledja,kao nova,3 puta obucena,samo sto nemozemo pre petka da pravimo posao,jer tad stizem sa puta.I ono najvaznije cena minimalna i fiksna 35 eura.Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan ALPINESTARS potpuno nova GORETEX jakna sa protektorima...potpuno nova,nenosena,cena 120eur tel:064/6860296 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...