DUSAN 111 3 Napisano Maj 20, 2019 U prolazu, 10 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki dr 650 r Bmw r1150gs Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo narode. Da li Zna neko gde mogu da kupim scottoiler ulje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3082 Napisano Maj 21, 2019 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pa kod onog ko je i postavio ovu temu, samo se vrati na prvu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi , osvezavam staru temu . Da nema slucajno neko da proda ili pokloni T racvu za scottoiler vakum sistem ? Neko ko je iskoristio neki drugi sraf pa mu T racva ne treba .www.medinobend.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 31, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Darko Mihajlovic je napisao: Ljudi , osvezavam staru temu . Da nema slucajno neko da proda ili pokloni T racvu za scottoiler vakum sistem ? Neko ko je iskoristio neki drugi sraf pa mu T racva ne treba . www.medinobend.rs Dare ove t racve imas u akvaristickim radnjama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze. Na toj racvi od akvarijuma su sva creva iste debljine , a na ovoj racvi je srednji pipak manji u odnosu na bocne , tj crevo koje dovodi ulje do lanca je deblje od creva koje vuce vakuum. A i ne bih se zajebavao sa tim jer secem crevo od vakuuma sa map senzora , ako uvlaci negde vazduh - pobrljavi rad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jel moze ?! Bas sa sajta scott-ovog ?www.medinobend.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja tu račvu viška, tvoja je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala do neba. Da ti posaljem adresu na koju ces poslati ? stavi slobodno otkup koji mislis da treba i hvala puno. Pokogao si mi . Slepac sam , izgubio tu kesicu iz seta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pusti podatke za slanje na pp. Ako ti nije hitno mogu ti poslati prekosutra za Bg po prijateljima pa preuzmi od njih. Kako god hoćeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano Jul 31, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Prekosutra je petak. Ja sam ti do 15:00 na vma , ne znam kad ce oni doci. Mada , jebes postarinu , smesno je. Saljem podatke pa sibmi postexpresom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ај мало да се умешам, дао сам тромбоците, не радим данас и сутра. Ако још ниси послао, могу се наћи са тим људима и донети Дарету на ВМА, ионако ништа паметно не радим. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2557 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 1614 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Zubo, poslao sam jutros postexpres-om. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Avgust 1, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ок 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4778 Napisano Avgust 2, 2019 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi. Stiglo je sve. Danas je praznik , ali u nedelju - montaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Novembar 5, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Obicna plasticna bocica od 250ml ,unutra ulje SAE 90,otprilike na svakih 200- 250km kad pravim pauzu podmazem lanac,posao 2 minuta,za celu sezonu potrosim 300ml ulja,znaci celih 100 dinara...kakav crni scotolier..za 300 evra cu iz Vranja da stignem do obale Normandije i nazad..PozdravPoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Novembar 7, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Poredjenjenje je kao za trabanta karavana....kazu najbolji auto jer u njega staju sklopive merdevine i na putu uradis generalnu sa 4 kljuca i jednim srafcigrrom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Jun 19, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imam pitanjce za upućene kolege...LM, nakon popravke tj servisiranja motora kod renomiranog mehaničara, koji će ovom prilikom ostati neimenovan , problem sa oilerom nastupa... Naime, primećujem da, osim što je ona donja pipica koja ide kod lančanika više udaljena, ali oiler uopšte ne izbacuje ulje. To primećujem i po količini ulja u samo kontejneru koja je jedva vidljivo manja u odnosu na trenutak ostavljanja kod "majstora"E sad, mene zanima da li je neko imao sličan problem ili iskustvo kao moje? Na šta da obratim pažnju i šta da mu radim, da tako kažem... Hvala unapred!Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 19, 2020 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Tu pipicu mozes pribliziti. Dalje, moze biti da se zapusila( ulje,prasina) pa zicom prodzaras ( otpusis) za pocetak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 663 Napisano Jun 19, 2020 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, moustaki said: Imam pitanjce za upućene kolege... LM, nakon popravke tj servisiranja motora kod renomiranog mehaničara, koji će ovom prilikom ostati neimenovan , problem sa oilerom nastupa... Naime, primećujem da, osim što je ona donja pipica koja ide kod lančanika više udaljena, ali oiler uopšte ne izbacuje ulje. To primećujem i po količini ulja u samo kontejneru koja je jedva vidljivo manja u odnosu na trenutak ostavljanja kod "majstora" E sad, mene zanima da li je neko imao sličan problem ili iskustvo kao moje? Na šta da obratim pažnju i šta da mu radim, da tako kažem... Hvala unapred! Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Imao isti problem, procistio creva i ispod sedista jedna dzeksna bila raskacena, vratio je nazad sad sve radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost bezuspešna intervencija... Ono što sam primetio je da crevo od samog oilera nije celo ispunjeno uljem, tako da postoje deonice gde je samo vazduh...Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanS 377 Napisano Jun 26, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Tracer 900 GT Prijavi odgovor kao problematičan Koji sistem? Ako je na vakuum, prvo proveri da majstor nije otkacio vakuum crevo i zaboravio da ga vrati. Ako je to ok, odvrni ga skroz, na Prime, pa vidi mrda li se sta. Ne moras pratiti na kraju creva, prati negde izmedju, gde imas te mehurice. Mozes i malo da mu nabijes pritisak duvajuci kroz onaj filtercic odakle vuce vazduh. Naravno, motor upaljen. Ako se krece ulje, onda mu verovatno vazduh u crevima pravi problem, pa ga isteraj tako dok je na prime-u. Ako ulje ne mrda i pored svega toga, onda jedino da je crkao ventil u boci. Prilicno je to prost sistem, nema tu sta mnogo da zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Jun 26, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ne znam tačno koji je (mislim da je na vakuum), potkrepiću problem slikom čim dođem gajbi, da ga ne tupim više Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Jun 27, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan E samo da prijavim da je operacija bila uspešna i pacijent preživeo...Produvavanje plus prime su dali rezultat, uz prethodno otpuštanje donje pipe zicom, tako da sad oiler kaplje kako treba! Hvala svima na pažnji i sugestijama!Večno zahvalan vaš Moustaki! Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Jul 6, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja kao potpuni amater sa oilerom,ne znam koliko to treba da maze,trosi,kako da vidim po lancu itd,pa sam pojacavao,smanjivao...pa sam lepo nauljio desnu stranu gume. Kad idem malim brzinama,sve ok,kad idem autopitem na duze,sva guma mi bude od ulja,i to po rubu leve strane,po šari. Izgleda da mi dupla bruzgaljka stoji visoko na lancaniku i vetar rastera ulje. Dodje mi da stavim onu sa jednom pipom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6065 Napisano Jul 7, 2020 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam stereo kapaljku i ne masti mi ništa osim tamo di mora.Ovisno o vanjskim temperaturama i ujla kojeg koristiš oscilira količina kopanja.Znači ako ti je toliko masno okolo smanji malo količinu i kapaljku maximalno približi lancu.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...