Jump to content

Moto Zajednica

Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?

Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?  

43 članova je glasalo

1. 1. Sa kim će Valentino Rossi potpisati nov ugovor?

• Potpisaće dvogodišnje produženje ugovora sa Ducatiem
    • Potpisaće za neki Hondin satelitski tim (Gresini, LCR)
    • Potpisaće za Yamahin satelitski tim (Tech3)
    • Potpisaće za neki japanski fabrički tim (Repsol Honda, Yamaha Factory Racing)
    • Potpisaće za neki CRT tim
      0
    • Nešto drugo

Recommended Posts

• Drug član, 3618 postova

Bas tako Rajko...

Nemoj da se uvlačiš...možda će ti neko dozvoliti da smiriš situaciju posle lupanja i vređanja, ja sigurno neću. Molim te napiši koje sam to gluposti izneo.

Tvoja je glupost u tome sto prikazujes statitstiku od momenta kad je tvoj favorit poceo da pravi rezultate. Ti kao neki sportski novinar, ako ti je to uopste funkcija na ovom sajtu, trebao da izvestavas realno bez pristrasnosti.

Ne uvlacim se ja nikom niti imam nameru da se nekom pravdam zbog svojih postupaka.... Ovo je jednostavno sukob stavova i misljenja te zbog toga ne treba gubiti nerve i peniti!

Vidim da si zaista okovan znanjem, teorijom, statistikom... Vozis li motor uopste? Koji?

Ne, tvoja je glupost što ne shvataš da ne možeš uporediti statistiku Rossieve cele karijere protiv Stonerove iz jednog jednostavnog razloga - Rossi je dosta stariji. Takva statistika sada nema neku merodavnost, imaće kada završe obojica završe karijere. Možemo uporediti niže kategorije, što inače i jesmo, i zaključak je da Stoner ne može da se poredi sa Rossiem.

Ja sam bio sportski novinar, ali ne više! Urednik sam ovog dela foruma, i svako ko je pratio moj rad zna da sam se trudio da budem što realniji u vestima koje sam pisao. Kada diskutujem sa nekim uvek imam dosta informacija kao zaleđinu, i kao i sa vestima, svako ko je pratio šta pišem, zna da je to tako. Međutim nije to problem. Problem je što ti, kako si i lepo napisao, ne prihvataš činjenice koje ti ne odgovaraju, a izvlačiš zaključke iz onih koje ti odgovaraju. Zbog toga ova diskusija i nema mnogo smisla.

Što se tiče uvlačenja...ne možeš me uvrediti kada ti ukažem da lupaš, i onda se praviti sve je 0K. Nije 0K. Zašto pišem lupaš? Prvo želiš da manje-više argumentovano diskutuješ, i onda odvališ:

Sto se mene tice nije trebao ni da dolazi, nije ni on hteo nego su roditelji i rodbina prodali sve da bi od njega napravili nesto kako bi svi uzivali.... On je morao pod presijom drugih da postane sampion, a Vale se rodio kao takav!

Pratim MotoSport još od sredine '90. Da li vozim motocikl ili ne, zaista nema veze sa MotoSportom, i ovim delom foruma. Ali da, vozim. Motocikl sam prodao, imao sam Hondu VFR750F, a kada ću kupiti drugi zaista ne znam. Pre VFR-a sam imao Hondu VTR1000F koju sam vozio par godina, i koju sam prodao Jasminku VIR.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Kada pišemo i govorimo o trenutno najboljim vozačima motora na svetu za mene lično je potpuno bespredmetno dokazivati ko je bolji

E Rajko, za ovo bi imao plus! Pisemo o trenutno najboljim vozacima na svetu i u tu pricu uvlacimo Rosija koji se bori za sesto mesto...

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Sreca te Stoner gubi interesovanje za trke, pa nece jos dugo da nervira svoje objektivne navijace, koji imaju slobodu da svakog siroko ocenjuju, a sami da budu vrlo uskogrudi i iskljucivi.

• Podržavam 1

Spdzlla, ti nisi svestan koliko vuces na Stonerovu stranu!

Cinjenica je da rezultate racunas samo od 2007. godine, sto je cista gupost! Znam, sada ces da kazes kako su od te godine obojica, Stoner i Rossi, na fabrickim motorima, ali covece, motori su se vozili i pre toga! To mora da prihvatis! Cak ti i statistika, na koju kazes da mnogo obracas paznju, kaze tako! Voleo to ili ne, jednostavno je tako.

Kada kazes karijera, misli se na period od kako je neko poceo da se takmici, a ne od kako je, na primer, seo na fabricku masinu! Upravo zbog ovoga mi nije jasno zasto nam stalno pod nos poturas statistiku od 2007. godine koja odgovara samo tebi i jos nekolicini kengurovih navijaca?!

Bas me interesuje za koga si navijao do 2006. godine?

Prvo, da se razumemo još jednom, ja zaista mislim da je Rossi najveći vozač ikada, to dokazuju svi njegovi uspesi, i to sam napisao mnogo puta do sada. Ne znam stvarno još koliko ću puta morati.

Na ovom sajtu se stalno porede Rossi i Stoner. Da li je tako? Ako ih porediš, ne možeš porediti cele karijere, Rossi je dosta stariji, naravno da će statistka uvek biti na njegovoj strani. Takav vid poređenja će stvarno biti merodavan tek kada obojica završe karijere. Možeš porediti niže kategoije koje koje su završili, i tu je rezultat totalano na Rossievoj strani, to niko ne spori.

Ako se gleda statističku duel 'head to head' dakle ne karijera, i koji uključuje vreme od kada obojica voze na ravnopravnim mašinama, taj vremenski peroiod počinje od 2007 i potpuno je jasno da je statistika na Stonerovoj strani. Australijanac je u svemu bolji, sem u osvojenim titulama, gde su izjednačeni.

Bio sam veliki fan Mick Doohana, i moram priznati da do Stonera nisam imao omiljenog vozača. Što se tiče Rossia, nikada ga nisam voleo, čak ni kada je vozio za mog omiljenog proizvođača, tj. Hondu.

Sreca te Stoner gubi interesovanje za trke, pa nece jos dugo da nervira svoje objektivne navijace, koji imaju slobodu da svakog siroko ocenjuju, a sami da budu vrlo uskogrudi i iskljucivi.

E, naka si im rekao.

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Pisemo o trenutno najboljim vozacima na svetu i u tu pricu uvlacimo Rosija koji se bori za sesto mesto...

Bori se za 6. mesto i ima 9 titula, te ga zbog toga ubrajamo i smatramo kao jednog od trenutno najboljih vozaca na svetu! 0namigivanje.gif

Stoner je daleko i od pomisli na ubrajanje, a o smatranju je uzaludno pisati... 1mda.gif

Na ovom sajtu se stalno porede Rossi i Stoner. Da li je tako?

Problem je u tome sto ih ne poredimo mi, Rossi-evi navijaci, vec vi, Stoner-ovi navijaci! Rossi-a poredimo sa mnogo, mnogo vecim imenima od Stonera, zato i reagujemo ovako!

Promenio član Zeljkamp
  • Podržavam 2

hahaha... znao sam da ce te odmah brojati titule :)

*

Vlado, ne nerviraj se oko toga, pliz! Sve to sto ti pises ne prolazi kroz "Go Vale go!" maglu i ostaje nam samo da se zezamo na tu temu, kako i treba da bude! Oni ce nama pominjati papuce, mi njima ljubakanje sa Ucciom i to je to.

Samo opusteno, a sto kaze tocrank (citat) - neka Rosi vozi sto duze, tako ce ga novopristigle genercije navijaca zapamtiti kao fenjerasa i padavicara (kraj citata) :)

• ЗЕЉКАМП, 1820 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

Titule se samo i broje koliko znam?! Ako budemo racunali i brojali padove, onda ne sumnjam da je Stoner bolji! 1lol.gif

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 914 postova
  • Motocikl: BMW R50/5

Zabole me i za Rosija i za Stonera. Al' pratim jer je ovo trenutno najdinamičnija tema na forumu. Zato UUAAA Stoner, UUAAAAAA Rosi!!!!! A i GP nek se nosi! :nanana:

• Drug član, 981 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma

Ova tabela ne obuhvata Rosijeve pobede iz osnovne skole... ne valja.

I nema uporedne podatke o velicini Rossijeve i Stonerove cune i broju pokretljivih spermatozoida po mililitru, pre i posle Fukusime! :moto3:

Titule se samo i broje koliko znam?! Ako budemo racunali i brojali padove, onda ne sumnjam da je Stoner bolji! 1lol.gif

hehe za tu statistiku treba da vozis bar dve sezone za Ducati :) Videcemo na kraju sledece da li ce Rosi nadmasiti taj svoj rekord iz sezone 2011 :)

Ova tabela ne obuhvata Rosijeve pobede iz osnovne skole... ne valja.

I nema uporedne podatke o velicini Rossijeve i Stonerove cune i broju pokretljivih spermatozoida po mililitru, pre i posle Fukusime! :moto3:

Tu bi vec Uccio mogao da pomogne :)

Zabole me i za Rosija i za Stonera. Al' pratim jer je ovo trenutno najdinamičnija tema na forumu. Zato UUAAA Stoner, UUAAAAAA Rosi!!!!! A i GP nek se nosi! :nanana:

Au, ala smo svi nešto pesnički raspoloženi :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja