Nole Bg 5641 Napisano Januar 18, 2018 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i ovde, na pravom si mestu i nadaj se lepom druzenju i korisnim savetima. Daj neku fotku makine, Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Promenio Januar 18, 2018 član alexanto nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk BGD 59 Napisano Januar 19, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nole! Nista od slika za sad, spakovan skuter u garazi, a malo je zahtevnije da se istera. Do tad nek posluze tvoje slike od nekoliko postova iznad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao koleza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ooo, dobordošao koleza, vlasniče Noletove bivše makine. Čim sezona krene, očekujemo te na nekoj maxi vožnji, mi da te upoznamo, a Noleta i Dareta da hvata nostalgija za Beverly-jem. . . Znaš kako kažu, stara ljubav, zaborava nema Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk BGD 59 Napisano Januar 20, 2018 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici, sigurno se vidimo na nekoj voznji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 1, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se i ja upisem, od pre neki dan sam postao vlasnik Suzuki burgman 400. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 1, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao i sto pre se vozili zajedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15961 Napisano April 2, 2018 Integrisan, 9322 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao i lepo te sluzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazni 2 Napisano April 19, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав друштво, дуже време сам посетилац овог форума па реших да се региструјем тако да ћу се представити како правила куће и налажу Зовем се Шћепан, 1989 годиште, живим у Београду неких 20ак година, моторе возим дуже него што умем да читам (што не значи да сам у 20ој научио да читам ). Имао сам ту срећу да се сусретнем са малим јамахиним двоточкашем (Yamaha PW50) већ у шестој години и од тада па све до данашњег дана заљубљен сам у двоточкаше. Ето, надам се да је за почетак довољно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano April 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano April 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazni 2 Napisano April 20, 2018 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 300 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, боље вас нашао! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefBG 3 Napisano Avgust 1, 2019 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha X-MAX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Stefan ovde, kao i kolega Lazni, već duže sam na forumu i sa strane gledam šta se dešava, a uglavnom bacam pogled i pratim Maxi Skuter teme kao i putovanja. Davne 2017. godine sam se nešto interesovao oko sauha na Gileri Runner koju sam tada imao, te sam i pisao poneki post ali se nisam predstavio kako treba do sad. 1989. sam godište i iz Beograda sam. Završio sam Pravni fax i sada sam u advokaturi, te vam svima stojim na raspolaganju ako imate eventualnih pitanja ili problema iz struke Vozim Yamahu X-Max 250, 2005. godište, kojim sam više nego zadovoljan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Avgust 1, 2019 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Welcome aboard sjajan motorin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Avgust 2, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodos'o na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Februar 1, 2020 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ovde predstavim, trebao sam dosta ranije, ali, nikad nije kasno. Vladan Blazic, Blaza, Beograd, tacnije Zarkovo-Bele Vode. Blizi se 51. godina. Pre tri godine poceo voznju na Libertiju 125 ccm3, napravio sa njim 11.000 km u Beogradu za dve sezone, ucio se, kuca-posao, a od avgusta prosle godine Aprilia Scarabeo 400ie. Razlika ogromna ! Danas sam sebi "otvorio" sezonu, pala voznja od dvadesetak km. Nisam mogao ranije zbog prehlade... Uglavnom, pozdrav svima ! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5641 Napisano Februar 1, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1746 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Poz i dobrodosao. Nadam se da ces naci mnogo toga korisnog na ovim stranama....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10146 Napisano Februar 1, 2020 Ne silazi, 2338 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I jesam, dosta sam citao ovaj forum i pre registracije, ali sam bio lenj da se prijavim... A da ima da se nauci, ima i to dosta, samo treba citati. Slabo se ukljucujem u diskusije jer ipak ovde ima dooosta pametnijih od mene (vezano za dva tocka), a nije mi cilj da pisem bilo sta, zbog broja postova... Hvala na dobrodoslici ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 1, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Februar 1, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aaleksa 31 Napisano Februar 6, 2020 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza NSS 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, Eto mene nazad u svet skutera Aleksandar je ime, masina je Beverly 400ie, staza na dva tocka 12god i brojim dalje. Za sada toliko, cekamo lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Februar 6, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав, сад ће брзо опет лепо време Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doorsy 1 Napisano Maj 26, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, evo gajbi :) Motocikl: Searching... Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav ljudi! Pratio sam vec duze vreme dosta tema ovde koje su mi pomogle (valjda haha) da se odlucim za svoj maxi skuter. Posle duzeg razmisljanja i smaranja naseg omiljenog majstora Dareta, kao i potrage za pravim primerkom shodno svojim mogucnostima, na kraju je palo OVO ispod prikazano Ovo mi je prvi maxi skuter i ne razumem se bas bas, ali se nadam da cu ovde naci kao i do sad mnostvo korisnih informacija. Pre maxija vozio sam 2 kineza 50ccm (sa jedne se i dobro skrljao) i chopera 125ccm. Inace ja sam Zile, od malena forumas i clan vise auto klubova, kao i administrator Mazda kluba Srbija. Evo i koja slicica, prepoznacete i o cemu se radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 26, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao na ove stranice Na pravom si mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doorsy 1 Napisano Maj 26, 2020 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd, evo gajbi :) Motocikl: Searching... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Alexanto, bolje nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...