miksamgm 1068 Napisano Januar 12, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da ti napisem orijentira radi,goriva treba 15-ak litara to je oko 2000din + 500din je putarina u jednom pravcu,znaci sve ukupno te izadje 3000din ako imas svoj kombi,tako da realno je 50e da bi i taj ko prevozi imao neke zarade jer mora provesti sigurnih 4-5 sati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 13, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se sa tobom, ja sam našao prevoz za 4100, ali sam odložio to za sutra, jer čekam neke pare, a i petak 13ti je ne mora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Januar 15, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Eto ajde da ne otvaram novu temu napisacu ovde,ukoliko nekome treba prevoz kombijem u ove zimske dane tu sam da pomognem,a o ceni cemo se lako dogovoriti gledacemo da to bude sto povoljnije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...