Minja_Minja 9 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuku V-Strom 650 (Orange limited) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Na prodaju moje AlpineStars Tech 3 cizme, broj US 10, a po EU standardu 44 - 44.5.Cipele su kupljene od kolege sa foruma pre 3-4 meseca, ali jednostavno meni ne odgovaraju.Inace, cipela je stvarno vrhunskog kvaliteta, ako zelite kross ili eventualno enduro cipelu, tesko da cete naci bolju, pogotovo za ove novce..Cipele su kao nove, sem povrsinskih ogrebotina, nemaju nikakvo ostecenje.I jos jedna bitna cinjenica, mirisu iznutra na novo bukvalno, da Vas to ne brine. Cipele izgledaju mnogo bolje uzivo nego na slikama zbog odsjaja od blica. Cena je 110eu, i fixna je. Proba i preuzimanje je moguce u Novom Sadu.Ako ne bude zainteresovanih odavde, onda i slanje dolazi u obzir. Kontakt na PM ili na 062/250-999, Minja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minja_Minja 9 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuku V-Strom 650 (Orange limited) Prijavi odgovor kao problematičan Posto se ljudi raspituju koji broj patika nosim da bi mogli da se orijentisu o velicini, i razlog zbog kojeg ih prodajem, da odgovorim i na to: Patike uglavnom nosim br. 44 - 45, sve zavisi od kalupa.Naravno po meni je i apsurdno kupovati cipele dok se ne probaju. Razlog zasto ih prodajem je zato sto mi ne odgovaraju.Imam hondu varadero i yamahu fazer koja je oceva.Fazera ne mogu uopste da vozim u njima, jer izgubim skroz osecaj za menjanje brzina u njima na tom motoru, menjac je jako blizu fuzastera i nemam dovoljno po meni mesta za manevrisanje stopalom.Mada opet, i ja sam probao 3minuta, verovatno bi se navikao posle odredjenog vremena.Drugi razlog je sto 95% moje voznje je gradska voznja, a ipak je ovo cipela za kross, ili za eventualno enduro motore pri duzim putovanjima.Verovatno i ja da se uputim motorom na neke duze relacije bih ih ipak obuo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Googlehead 0 Napisano Januar 9, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Qingqi QM250GY-B Prijavi odgovor kao problematičan vrhunske i 110 je dzabe! srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minja_Minja 9 Napisano Januar 17, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuku V-Strom 650 (Orange limited) Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 21, 2012 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Imas pm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Januar 21, 2012 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan I dalje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Minja_Minja 9 Napisano Januar 26, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuku V-Strom 650 (Orange limited) Prijavi odgovor kao problematičan Cizme prodate kolegi Shoma, zelim mu da ga sretno sluze dugo vremena . Moze brisanje, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Januar 26, 2012 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Cizme prodate kolegi Shoma, zelim mu da ga sretno sluze dugo vremena . Moze brisanje, hvala. Hvala druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...