Bohem 250 Napisano Januar 6, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što i piše prodajem Benelli PEPE LX 2011 49cc, proizveden je 2007 ali je kupljen 2011 nov sa lagera. Prešao 4500 km, prodajem ga zbog kupovine nekog enduro motora. Motor je bukvalno kao nov, star 8 meseci svega još 15 meseci važi garancija, dobro bi došao za dostave i kurirske službe odličan po gradu provuče se bukvalno svuda. To je bio moj prvi motor ali eto poželeo sam nešto jače bolje kao i svako. Cena je 750 evra, dajem i odličan lanac za vezivanje sa svojim katancem, nikad padano nikad ogreban. telefon 063/876-222-4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Januar 6, 2012 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovakav skuter i mogu reci da je odlica . Ima velike tockove i ne oseca rupe i ostala sranja od puteva . Malo trosi a poteze strasno dobro . Moj koliko ide na ravnom toliko i uzbrdo . Znaci vuce lepo i preporuka svakom ko hoce lepo da se navoza . Prednost ravan pod pa moze da se preveze neka kutija i slicno . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 7, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos se rodi, svima sve najbolje želim. Valjda će se naći neki kupac uskoro inače mi tenera iskliznu iz ruku, ajte ljudi neće još sneg cena nije fixna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Januar 7, 2012 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Vozim Pepea po gradu već četvrtu sezonu. Pepe je odličan, brz, udoban, ništa se nije kvarilo, a najlepše od svega je što svakome mami osmeh - prednji far i žmigavci podsećaju na smajlija! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 8, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 700! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 9, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 600 evra HITNO HITNO HITNO! Kaparisao sam drugi motor, novac mi treba što pre, bolje od ovoga i za ove pare ne može! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 10, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan 550! Ajte ljudi gori mi pod nogama! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 234 Napisano Januar 10, 2012 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja imam da ti dam 400e (izvini ali nije ponuda nepristojna nego nema se vise), ako ti ne uspes obaviti posao sa nekim ko ponudi vise racujaj na mene poz i sve najbolje sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Januar 11, 2012 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...