nesa boldor 7 Napisano Januar 3, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari,treba mi pomoc,tj.s savet gde je najbolje i najeftinije kod nas nabaviti delove za pomenuti motor. delovi su sledeci: gumice ventila,karike,dihtung glave,lanac bregaste i tako dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 3, 2012 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drugari,treba mi pomoc,tj.s savet gde je najbolje i najeftinije kod nas nabaviti delove za pomenuti motor. delovi su sledeci: gumice ventila,karike,dihtung glave,lanac bregaste i tako dalje. Ja sam naručivao baš istu kombinaciju od Saleta iz Trstenika 0638359740 S tim što sam ja uzeo set dihtunga koji je sadržao dihtung ispod glave i ispod cilindara, dihtunge dekla, gumeni dihtung poklopca ventila, gumice ventila, dihtung auspuha i još neke o-ringove i gumice. Još uz to karike, lanac bregaste i par filtera ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano Januar 15, 2012 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo ti broj Zokija donosi iz Grcke i Saletu i Pedji i Lazarevicu i jos mnogima a da te nebi drali jer se oni +ugradjuju u cene znaci direktno nazovi Zokija i preskoci preprodavce kod nas u Srbiji! Zoki 063618636 I ako smem da ti dam jedan iskren savet,,,,,,,naruci delove iz Kawine radnje jer imas i aftermarket delove koji su dosta hjeftiniji ali veruj mi iz iskustva i na rec ne vrede pojedini delovi ni saku pasulja,,,,,,jeste skuplje malo ali bar si siguran opet duze vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Januar 30, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan Hvala........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...